Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma
üzenetére
Gondolom, hogy nem könnyű. Az általad említett dolgok miatt írtam én is azt, hogy a teszt része lenne a szubjektív teszt is a nyers adatok kinyerésén kívül.
Az viszont meglepett, hogy ennyire gyorsan változnának a körülmények. Ez tényleg így van? A szolgáltató gyakran változtatják a forrásukat, technológiájukat? Mennyire jellemző ez?Az is egyértelmű, hogy függ az eszköztől, amin nézzük, de hát éppen ezért kellene ezt egyetlen TV-n eljátszani, hiszen a cél itt a különbségek kiemelése lenne, nem az abszolút minőség megállapítása.
Illetve ha én kerülhetnék ilyen szituba, hogy egy ilyen tesztet elvégezhessek én két egyforma TV-vel csinálnám. A két TV-t ugyanarra a csatornára kapcsolnám, de két különböző szolgáltatótól. Felállítanék egy relációt, aztán valamelyik TV-n szolgáltatócsere. Vagyis, buborékrendezés.
Elvileg szépen kijöhetne így egy sorrend. (Persze jó lenne figyelni olyan részletekre is, hogy olyan műsor közben hasonlítunk, amely közben jellemzően sok gyors mozgás, villogás van, mert ugye ezekben az esetekben válik szabad szemmel is láthatóvá a digitális technika (MPEG tömörítés) hátránya...)
Szóval, tényleg nem lenne egyszerű, de nagyon hasznos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Elvileg szépen kijöhetne így egy sorrend. (Persze jó lenne figyelni olyan részletekre is, hogy olyan műsor közben hasonlítunk, amely közben jellemzően sok gyors mozgás, villogás van, mert ugye ezekben az esetekben válik szabad szemmel is láthatóvá a digitális technika (MPEG tömörítés) hátránya...)