Hirdetés

  • MG4 menetpróba

    ma Mindenképpen van fantázia az MG4-ben, az alapfeladatokat olcsón kipipálja, de többet akar nyújtani, mint amire képes.

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bloksma

    aktív tag

    válasz Ist #9506 üzenetére

    Én a WayteQ HD-95CX-et próbáltam az USB-s tuneremhez kapott kis pöcök antennával, és talán még jobban ment, mint a tuner. Az Alcor-ban meg majdnem ugyanaz a hardver van. Szerintem nem az a kérdés, hogy ezek hogy kezelik a szobaantennát, hanem maga a szobaantenna. Egyszer a tunerrel próbáltam egy szobaantennát, és szobán belül nem ment, csak ha kitettem az ablakba. Igaz, itt a kollégiumban sok a zavaró tényező, és nincs közvetlen rálátás. Viszont az antennát nagyon pontosan kell beállítani. A kis pöcök antenna nekem ki van téve az ablakba, szépen megy vele minden, de ha egy picit elmozdítom, a jelerősség és minőség marad ugyanaz, de elkezd akadozni az adás.
    Szerintem ilyen téren mindegy, hogy az Alcor-t vagy a WayteQ-et veszed meg. A vétel az antennától, és a jó pozicionálásától fog függeni. Tesztek és tapasztalatok alapján tévézéshez mindkettő ugyanazt tudja. Az Alcornak picit jobb a médialejátszója, viszont már hallottam, hogy pár embernél tönkrement a távirányítója. Én szülőknek vettem otthonra WayteQ HD95CX-et, nekünk bevált, tudom ajánlani

Új hozzászólás Aktív témák