Új hozzászólás Aktív témák
-
Lantos28
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy LifeView LV5TDLX DVB-T USB tunert.
http://pcx.hu/termek/lifeview-lv5tdlx-dvb-t-tv-tuner-73607
A probléma a következő: Miután összeraktam és végigjártam az ilyenkor szokásos telepítési utat (driverek programok stb..) el is indult a TOTALMEDIA 3.5.
Belőttem ott is amit kellett majd a csatornák keresése de semmit nem talált.
A tunerhez járt egy antenna én azzal raktam össze, mivel én egy társasházban lakom, ahol sajnos a társasházi szabályzat nem engedi, hogy a tetőre bármiféle antennát kihelyezzek.TV készülékem nincs, mivel sokat dolgozom, és mikor otthon vagyok, vagy pihenek vagy, a netet böngészem. Időnként azért jó lenne egy-két filmet megnézni a TV-2 vagy az RTL Klubb-ról.
Több fórumon érdeklődtem milyen tunert vegyek, és azt mondták, hogy a fent említett tuner a saját antennájával simán működik.
Sajnos nem így lett és a rádiók közül is csak valami egyházi adó jön be vele.
Találtam egy videót is melyen úgy vélem ugyanaz a probléma merül fel mint nálam de megoldást ott sem találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=3BfY1kt4qpA
(3:35-nél jön a lényeg a csatornakeresés.)
Tud nekem segíteni valaki valamiféle megoldással, hogy legalább a fent említett két csatorna nézhető legyen vele?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest