- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Nekem 3,5" tápos merevlemezek vannak, csak emiatt nem akartam 2,5"-os egységet vásárolni, nem is szoktam annyit felvenni, ami nem férne rá egy 4 vagy 8 gigás pendrive-ra. Visszanézés után pedig rögtön törlöm, vagy megy át a számítógépre, amiről szintén ki tudom tenni TV-re. Ha esetleg még nem volt idő visszanézni, akkor is mehet át a számítógépre, ha éppen helyet akarok csinálni a pendrive-on.
TV minden este 6-7 órát megy, nekem legalábbis nem lenne értelme folyamatosan járatni egy merevlemezt, amikor néha napokig vagy hetekig sem használom semmire. (Médialejátszóként sem használom a DVB-T vevőt.) De az viszont kényelmes és mára megszoktam, hogy ha hirtelen fel akarok venni valamit, akár a műsor miatt, akár egy rosszkor érkező telefonhívás miatt, akkor az gombnyomásra, azonnal működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest