Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszönöm a segítséget! Előbb természetesen megnéztem az oldaladon lévő teszteket, de mivel ott csak a sima Dongle -t láttam a maga kategóriájában (és ott is szerepel hogy ezek közül sok volt a selejtes) ezért inkább megkérdeztem mi a vélemény a Gold -ról. Sajnos neten semmilyen review -t nem találok róla. A WMC távirányítós változat jól hangzik (ez az a fekete lenne ami Dongle H -hoz járt nálad?). Attól tartok mivel ez egy hordozható tuner, ehhez inkább valamilyen kisebb távirányító fog járni. PVR2 kézikönyv pl. ezt említi második típusnak (ehhez persze nincs is WMC kiosztás írva):

Lehet hülye a kérdés, mert Media Center -el működik, de akkor ugye BDA driver is van ehhez a tuner -hez?
#832: köszi az újabb minta videót.
Úgy látom megint módosítottak a beállításokon mert most fizikailag is 1080 a sormagasság. Bár most csak egy 15" -os monitoron tudom megnézni, szerintem elég szép minőségű az adás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Assetto Corsa Rally
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SONY STR-DE485E Erősítők
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm)
- HP ZBook 17 G6 i7-98500H / 64GB RAM / 1TB SSD / RTX 4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy látom megint módosítottak a beállításokon mert most fizikailag is 1080 a sormagasság. Bár most csak egy 15" -os monitoron tudom megnézni, szerintem elég szép minőségű az adás.
wassermann