Hirdetés
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Raucher #8316 üzenetére
Amíg a DigiTV adását fel lehetett törni, addig nem is volt gondom, a gyerek műholdvevője tökéletesen rögzítette az ATV-t .ts-ben, a laptopon szépen megnézhettem. Csak a DigiTV
MÁRA már az őskorban rekedt, CSAK a saját készülékeiket használhatod, amin nincs USB csatlakozás, tehát az ilyen egyszerű felvételnek annyi. Ráadásul új készülékük sincs, a szerelő szerint gányolni kell a régi darabokat.Így gondoltam azt, hogy majd a DVB-T adás megoldja a kínomat. Végül is azt a megoldást kell csak megtalálnunk, hogy miképpen is rögzíthető az ATV adása a gyakorlatban. Biztos van olyan linuxos settopbox, aminek nem akadály a kódolt csatorna, ha ott a Conax kártya. Végül is fizetünk mindegyik megoldásért, nehogy már ne rögzíthessem MAGAMNAK házi használatra a műsorukat. De mondom, a szabványos kimenetek is szóba jöhetnének: SCART, RCA, HDMI, Svideo, csak én nem tudom ellenőrizni, hogy ott kijön-e az ATV adása. Csak ezért meg nem vennék egy digitalizálót feleslegesen, mert akkor ott dögöljenek meg, oszt kész. Amúgy is csak néhány műsor érdekelne, de belehalni nem fogok, ha mégsem nézhetem őket utólag. Csak rohadtul bosszantó, hogy hülyének néznek minket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bitcoin topic
- Robogó, kismotor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest