- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
DarkByte #760 üzenetére
6 adó bele szokott férni egy multiplexben MPEG-2-ben is, nem? Vagy ez nem a fizikai korlát, csak egyelőre ennyi van?
Sokat keresgéltem a net-en, hogy a jelenlegi külföldi MPEG-2-es multiplexekben hány adás fér el, de nem nagyon találtam részletes infót, ezért is kérdem.
Egyébként pl.: az UPC Direct ritkán éri el a 3 Mb/s adatfolyamot, jellemzően 1.7 körül van. Hozzáteszem, ez nem is elég, sokan panaszkodnak a minőségére (én sem vagyok elégedett). Bár az a megérzésem, hogy a forrás minősége nagyban befolyásolja az eredményt. Egy zajos képet sokkal rosszabb minőségben viszel át ugyanakkora bitsűrűséggel, mint egy digit forrásból érkező, vagy egyáltalán tiszta, jó minőségűt.
Konkrétan mekkora egy csatorna átviteli kapacitása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest