Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
csendes #6781 üzenetére
"Van olyan DVB-T tuner, ami alapból tartalmazza a kártyaolvasót, abba már csak kártya kell"
ha jól értettem az eddigieket, akkor ehhez nem kell semmilyen speciális szoftver, hanem a gép és a programok számára úgy teljesen átlagos tunerként látszik (úgy mintha minden adás kódolatlan lenne).
Valamelyik tunerhez kapható külön kártyaolvasó, de lehet hogy az csak az ő szoftverükkel megy.
Az olcsó soros/usb kártyaolvasó esetén is az a baj, hogy szoftveres emulátor kellene hozzá ami a dekódolást végezné, ezt nem tudom hogy lehet és honnan lehet szerezni... másrészt ez is korlátozza hogy mely programokkal lehet használni a tunert.
Ha tévednék valamiben, akkor javítsatok ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Változatos hardverbokréta
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest