- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
zhagyma #6679 üzenetére
Ja, ha gondolkodok, én sem vagyok sík hülye.
Mindenesetre egyetlen magyar adót sem hozott be nekem (ezért voltam eddig analógon, és ezért hittem azt, hogy vmi nem stimmel az antenna vételével.. Most nagyjából Rohonc irányába fordítottam, az előbb kis érzékenységgel hozott: ORF1, ORF2 st, ATV, ORF2B. Megnézni még nem tudom őket, mert nagy érzékenységre állítottam a keresőt, és 482MHz-en áll kb. 5 perce.
És hova tegyem azokat kártyákat?
Ja, a Tesco-s antennám típusa: ANT100
Erősítés: VHF 20dB
Erősítés: UHF 32dB
Erősítés szabályozása: 0-32dB, tápfesz. 220V/12VBaxi, most nézem, osztrákba fordítva, és az országot is Ausztriára állítva, bejöttek még ezek: RTL Klub, TV2, M1HD M2HD, ATV (osztrák), HírTV, EuroNews teszt (En, Fra, ger), Duna TV HD (akad, fagy), Autonomia, Cool (nincs), Film+ (nincs), Sportklub nincs), National Geog. (nincs), Disney (nincs), AXN (nincs), FEM3 (nincs), Private Spice (nincs). Gondolom a nem foghatók a kódoltak. A sok séárga kérdőjel, ami néha megjelenik a kép közepén, az micsoda?
Magyar adó felé fordítva, magyar területre állítva miért nem voltak? Én meg itt analogizálok bő 1 éve a digi kártyámmal, és várok egy jó digi antennára.
Na, hardveres gyorsításra kapcsolva a PVR2-t lefagyott az egész, kezdhetem elölről a keresgélést.Most Magyarországra és magyar adó felé lett Puls4, 3Sat, ORF Sport+, ServusTV eddig. Ki érti ezt?
Tegyek be +1 antennát osztrákba fordítva, és akkor egyszerre lesz minden jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X/Radeon RX 6800 16GB/2TB SSD/32GB RAM konfig eladó
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- AMD Ryzen 9 7950X3D/RTX 5090 32GB/64GB DDR5 RAM/1TB SSD HIGH-END konfig eladó
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest