Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Woodcutter
üzenetére
Már többen segítettek, hogy hogy menne a lejátszás, dxva, stb, de nem írtad szerintem a legfontosabbat, hogy HOL szeretnéd mindezt városilag/faluilag fogni. Elég-e a gyári antenna, kell-e valami bikább, stb. Mert ha semmit nem fogsz tudni fogni, azt lejátsza bármilyen gép.
Amúgy nem tudom miért kell a dxva-ért annyira odalenni, én használhatnám, mégse használom. Nekem tök mindegy, hogy a cpu dolgozik, vagy a gpu, mindegyikből van bőven tartalék. Kisebb gépnél nem mindegy, de ha az 1080p már most akadozik, a kártyád meg nem dxva képes, én már most mérlegelném, hogy a továbbiakban érdemes-e foglalkozni a dologgal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann