- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Az analóg vételnél a tökéletesnek tűnő kép eleve nem feltételezi a közvetlen rálátást, ill. eleve nagyobb távolságról is rendben működik. Adott antennanyereség egy dolog, én az analóg sugárzási teljesítményt hasonlítottam a digitálishoz. Nekem a nagy adó innen Szentes, analógon
a 207.25 MHZ-en 175KW-tal sugároz, (ERP, még mielőtt ebbe kötsz bele)
a 487.25 MHZ-en 480KW-tal,
a 759.25 MHZ-en pedig 427KW-tal.DVB-T-vel pedig:
a 786 MHZ-en 50KW-tal sugároz,
a 826MHZ-en pedig 50.12 KW-tal.Hagyjuk az egyes frekiken történő csillapítást, polarizációt, csak egyet kérnék. Ha megtennéd, hogy arányosítanád egymáshoz a KW előtti számokat? Maradjunk annyiban, hogy ismét leírom, amit már leírtam. Azon kívül, hogy az analóg és a dvb-t adó fizikálisan egy oszlopon van, sok közös nincsen bennük. Se lefedett terület, se terjedési viszonyok tekintetében. És nyilvánvaló, hogy a sokszoros teljesítményű analóg sugárzás ott is fog menni tetőantennával, szép képet produkálva (ezt csináltam jó egy hete a Balatonon) ahol a dvb-t meg se nyikkan....
De lefordítom az infantilis példádra:
Ha a hegytetőn bekapcsolnak neked egy 500W-os izzót, lehet, hogy látod. Ha utána bekapcsolnak egy 50W-ost, látni fogod? Tudom, Te fogod..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest