- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
PikkPukk #614 üzenetére
A DVB-T tunert tartalmazó tévékbe be van építve a CI, azaz Common Interface, ahova a dekóderkártyát kell csatlakoztatni. Legalábbis én még nem találkoztam olyan tévével, aminek ne lett volna, pedig fordítottam belépő szintű Vestel tévé használatiját, és ott is volt. Szóval ez nem lesz gond.
Szerintem tuti, hogy fizetős csatornák (is) lesznek, különben a műsortulajdonosokat semmivel nem lehetne érdekelté tenni, hogy a DVB-T-n is adjanak, hiszen a kábeltévé társaságoktól jó pénzt kapnak a kábeltévé társaság előfizetői számának alapján (ebből él a rengeteg kis adó a BP TV-től a TV Paprikáig). Ha pedig sokan lemondanák a kábeltévé előfizetést, mert ingyen lehet nézni a csatornákat, ráadásul digitális minőségben, akkor elesnek a tévétársaságok a kábelesek által fizetett bevételtől. Valószínűleg ezért nem erőlteti az RTL meg a TV2, hogy bekerüljenek a multiplexekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Béta iOS-t használók topikja
- Mobil flották
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest