- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
most adtam el a dvb-t vevőm (Alcor HD-1500), mert olyat szeretnék, amivel a kódolt adásokat is tudom nézni. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1. Van olyan asztali dvb-t vevő, ami tud conax kártyát fogadni és legalább olyan tudású médialejátszó funkciói vannak mint az Alcornak?
2. Ha nincs ilyen, akkor érdekelne, hogy érdemes lenne-e összerakni egy HTPC-t erre a feladatra? Amit szeretnék ha tudna: viszonylag gyors elindulás, DVB-T, PVR (időzített felvétel kikapcsolt állapotban is), time-shift, mindenféle média lejátszása avi-tól kezdve iso-n át mkv-ig, Conax kezelés. És ha lehet nem Windows-os alapon, mert olyan HTPC-vel már szívtam pár éve és nem nagyon akarnék újra belekezdeni, szóval inkább Linuxos megoldás érdekelne.
Köszi előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest