Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy USBs DVB tunert DX-ről és nem sikerült eddig semilyen csatornát behoznom. Elég ratyi a kidolgozása, de valami realtek chip van benne. Próbáltam a hozzá adott szoftverrel, AltDVB-vel, de semmi. Az igaz, hogy a hozzá kapott kis antennát használom, viszont szabad rálátásom van a toronyra. Nem nagyon értek hozá, de úgy tudom az MPEG2/MPEG4 nem okozhat gondot, mert USB-s tuner esetén. Lehet, hogy gyárilag nem jó, vagy csak balf*sz vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Update 08.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest