- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
lorenzen #4999 üzenetére
A végén megoldottam a dolgot. Végülis a pontosabb keresés volt a megoldás. A globális keresés nagyon gyéren hozott találatot. Így frekvenciákat lescanneltem külön ami kellett, és most megvan ami kellett.
Amúgy sima DVB-S-es kari, tudom hogy S2-est nem fog tudni demodulálni.Amúgy frankó, mert a Duna tv-t átették a Thor-ra aztán az is jön, sőt DVB-S-es modulációval adják HD-ban. Így ezzel a kártyával is tudom fogni
. Persze az egyetlen szomorúság az egészben, hogy életembe össz. egy órát ha néztem a Dunát, szal annyira nem vonz, de a lehetőség adott
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest