- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Helló
Tudna valaki segíteni?
Már a 2. dvb usb-s tuneremet veszem de nem működik! Az előző mpeg2-es volt, akkor azt mondták ez nem jó nálunk… Ez tunerem már meg sincs!
Most vettem 1 isdb-t , mpeg4, h264 –est valami noname márka, blaze video hdtv player-t adták mellé. Ami semmit se talál! Igaz van kismillió beállítás és fogalmam nincs milyen dolgokat kéne beállítani, milyen tartományba kéne keresni stbVisszaolvastam itt pár oldalt, felraktam a SmartDVB –t de ez nekem túl bonyolult és amúgy is kifagy tőle a gép és lehet újraindítani!
Felraktam a VLC-t de ebben ugyanaz a bajom mint a blaze playerbe, honnan tudjam milyen dolgokat kéne beállítani? milyen frekvencia stbValaki tudna segíteni beüzemelni? Vagy egyáltalán megmondani jó-e ez a tuner az MO-ra
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest