- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
zhagyma #4704 üzenetére
Bocs, most elszúrtam, és már nem aktuális az állításom.
Sokáig volt, hogy csak hangot sikerült kicsikarnom a felvett trp fájlokból, de most mégiscsak sikerült. A múlt hét vége felé ismét ráálltam a vágás és konverzió témára, és sikeresen meg tudtam vágni a TS-Doctor-ral pár műholdról felvett műsort úgy, hogy ts formátumra hoztam. Ez a külső média lejátszómhoz kellett, így már le is tudja játszani.
Ezzel most tettem egy újabb kísérletet, és a DVB-T-s mintaanyagomat is átfuttattam, és a ts állományban már van kép is MPHC-vel.
Mindenesetre köszönöm a segítséget.
De ha már itt tartunk:
a TS-Doctor kiír egy olyan hibaüzenetet, hogy hiányzik neki egy mc_demux_mp2_ds.ax állomány. Ezt nem tudtam még neki elővarázsolni. Valamelyőtök futott már ebbe bele? Esetleg van ötletetek, hogy honnan szerezhetnék ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest