- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
weresgyufa
tag
Hááát azért ennyiből az ebay-en dvb-c/t-set is lehet venni ugyanennyiért meg profi beltérik vannak HD képesek is, nem csak sima DVB-C-s én az argep.hu-n néztem de leültem mikor megláttam hogy a HD-s DVB-C beltéri 170E :S
90-160Euro közt van kint kártya ami minden DVB-C/T-t is tud a beltérik meg 300 az itthoni árhoz képest majdnem a fele postával.
Asszem várok még erre a dologra hogy mi lessz a vége de adja csak a digi ingyen a digitális adást kábelen, ez csak versenyhelyzetet teremt ami nekünk jóóó
Nem véletlenül jönnek hozzánk házalni a UPC mert lemondtuk őket a DIGI miatt
7E-t fizetek a 30/20-as netért 54TV csatornáért és a telefonért, mikor ezt benyögtem az UPC-nek csak pislogtak hogy hááát ezt nem tudják ennyiből kihozni annyi kedvezményt meg nem adhatunk, mondta a lány, rá 1 hónapra jönnek ketten hogy nem szeretnék jó netet?
Háát mondom mondjátok mit tudtok ajánlani... 12E ért 20megás korlátlan netet 60TV csatornát és telefont, mondtam nekik hogy ezt 7ért kapom ;)De vissza a tárgyhoz, ad a digi is digitális kábeles beltérit ha előfizetünk valami extra fizetős csatornára, lehet megérdeklődöm a részleteket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Lightyear - befektetési app
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest