Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz #65675776 #2832 üzenetére

    Köszönöm mindenkinek a valaszt, amit ide postoltam, az az össz nyilvános infóm a cuccról, most kérek még valami többet róla tőlük. Elsősorban OEM cuccnak irtak, igy driver meg kezikonyv nem elerheto neten, csak ami a muanyag bubiban lesz CD és szöveg. ( bár akkor miert OEM ha van muanyag csomagolasa?)

    Ami nem tiszta, hogy a DVB-C -nél a 256os QAM-et tudja-e, nehany DVB-C karinal lattam, hogy addig nem, csak 64QAM-ig vannak hitelesitve.

    zhagyma: van egy DVB-T tunerem, abban EC168 chip van, de mivel mar megszunt a weboldala egy ideje a cegnek, gyk. lehetetlen drivert szedni hozza, en segitgetem ki a vilag minden tajarol az embereket a backupolt driverrel vista x64 alá. :) Na jó, azért ennyire nem durva a helyzet, mert a mellécsomagolt is mukodik ugy-ahogy, de az enyem az igazi. :))

    mod: es a retkes magyar digitalis át-nem-állás miatt nem tudom hasznalni a tunert......még. Ki lett probalva, mukodik, egy eve volt valami 3e pénz.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák