Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Capella

senior tag

válasz zhagyma #2372 üzenetére

A hétvégén nem tudtam szórakozni vele, de most bekapcsolva változatlanul rossz lett az adás nálam.
    Ha tényleg elindult volna Száva utca, akkor inkább javulni kellett volna. :U
    Inkább az van, hogy a szemközti házról visszavert jelet vettem eddig, most meg a Száva utca jelét pont az a ház árnyékolja le.
    De akkor mitől lett totál rossz az eredeti Széchenyi hegy? :F
    Az m1-m2 nézhető, persze kockásodik időnként, de a jellemzők durván fele olyan jók, mint eddig.
    A Duna-Autonómia vagy nincs, vagy csak nyomokban, de a kép sem áll össze.
    Ez volt állított és fektetett antennával is. Majd kell még próbálkoznom áthelyezni az antennát egy lehetőségek szerinti másik és jobb helyre.
    Vagy még az van, hogy át van kábelezve a lakás a kábeltévével, és ha az megszűnik, annak a kábelét felhasználva az előszobában erre rákötöm a szobaantennát, vagy legrosszabb esetben egy erősítőset, és akkor az előszoba ablakon keresztül talán direktben tudná fogni a Széchenyi hegyi adót.
    Ez a DVB-T, meg Antenna Hungária, meg sugárzási feltételek egy vicc. Egy nagyon rossz vicc. :P
    Egy dologra jó egyelőre. Pénzt átpumpálni a HírTV és ATV számlájára.
    Ezt a szerepet tökéletesen betölti, így most már szkeptikus vagyok a vétel javulásával kapcsolatban. :(

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák