Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyó
tag
Sziasztok!
Ma keltette fel az érdeklődésemet, a dvb-t téma. Ne haragudjatok, hogy nem olvasom el az összes hozzászólást, most éppen nincs rá időm, és lehet, hogy nem is találnám meg a választ. A 18.Ker-ben lakom, nagyjából rálátok az adóra. Úgy tervezném, hogy valamilyen USB-s dvb-t mpeg4-es eszközt vennék, és a PC-n keresztül nézném a TV. A TV egy LCD ami a PC-vel HDMI-n van össze kötve. A filmeket is a PC-n keresztül nézem, régen volt DVD játékos is csak azt elajándékoztam, mert nem kellett.
Szóval, milyen USB-s kütyüt ajánlotok, elég nekem egy 2 dBi-s bot antenna is (amit mondjuk a kütyühöz adnak), és mennyire bonyolult ennek az egésznek az installálása?
Megéri ezt most megcsinálni, vagy várni kell még kicsit amíg kiforrja magát?
Ha jól tudom akkor most MTV1-2 és Duna fogható. Hallottam, hogy a Tv2 és Rtlk is tervezi elindítani a dvb-t. Ez igaz? És tudja valaki mikor?
Az MTV1-2 Duán az össze műsor 720p vagy 1080i full time, vagy csak 1-2 adás HD, az össze többi eredeti SD csak felskálázva küldik?
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest