- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufuee
csendes tag
válasz
garga pista #20708 üzenetére
Köszi a segítségedet.
Impulse 265 T2/C va ráírva. Megpróbáltam feltenni ahogyan írtad de azt írta ki hogy: A kliens gép más módban van nem lehetséges a frissítés. Esetleg próbáljak csak szoftvert?? Próbáltam felvenni pendrivre (32GB) de sír hogy nincs hely pedig formáztam. Külső HDD külön táppal, na azt nem is látja.
Rádugtam a LAN-t hogy hátha úgy frissít de semmi.
Lehet a PR valahogy blokkolja ezt?
Láttam itt a közelben egy GigaBlue HD 800SE-t aminek a leírásában ez szerepel: A vevőegység egy beépített műholdvevővel és egy további szabad foglalattal rendelkezik, amelyhez további tunert is hozzáadhat DVB-S2 műhold, DVB-T/C, DVB-T2/C hibrid formájában, ezzel bővítve az adások vételét kábelt/földi sugárzást, és bővítse ki a vevőt két tunerre.
Ezzel tudok kezdeni valamit vagy rossz úton járok. Vagy kell ehhez egy CI/CAM modul is pluszban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest