Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufuee
csendes tag
válasz garga01 #20711 üzenetére
Szia, igen, felhívtak a PR-tól hogy a kártyájukat csak az ő által kiadott eszközökben használhatók, nem is lehet velük mókolni.Mondjuk hogy frissíteni se lehet az eszközt az nagy ba...nak tartom.
Most ott tartok hogy veszek CAM modult, abba megy a kártya összepárosítva és kell egy box ami ezt fogadja. -
mufuee
csendes tag
válasz garga01 #20708 üzenetére
Köszi a segítségedet.
Impulse 265 T2/C va ráírva. Megpróbáltam feltenni ahogyan írtad de azt írta ki hogy: A kliens gép más módban van nem lehetséges a frissítés. Esetleg próbáljak csak szoftvert?? Próbáltam felvenni pendrivre (32GB) de sír hogy nincs hely pedig formáztam. Külső HDD külön táppal, na azt nem is látja.
Rádugtam a LAN-t hogy hátha úgy frissít de semmi.
Lehet a PR valahogy blokkolja ezt?
Láttam itt a közelben egy GigaBlue HD 800SE-t aminek a leírásában ez szerepel: A vevőegység egy beépített műholdvevővel és egy további szabad foglalattal rendelkezik, amelyhez további tunert is hozzáadhat DVB-S2 műhold, DVB-T/C, DVB-T2/C hibrid formájában, ezzel bővítve az adások vételét kábelt/földi sugárzást, és bővítse ki a vevőt két tunerre.
Ezzel tudok kezdeni valamit vagy rossz úton járok. Vagy kell ehhez egy CI/CAM modul is pluszban? -
mufuee
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg PR-Telecom-nál vagyok, optikán jön a tv és a net is.
Amiko Impulse T2/C set-top boxok vannak CAM+ kártyával.
Ami kicsit zavar, hogy ez a box elég nehézkesen vált, lassúcska, epg hol bejön hol nem.
Tudnátok ajánlani másik box-ot, amivel esetleg a felvétel is lehetséges külső HDD-re?
Előre is köszönöm!Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest