Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
A májusi eurovíziós dalversenyt akarom nézni májusban élőben. Tavaly nem volt gond, mert a BBC-n tudtam nézni 27,5° Nyugatról (Intelsat 901), de itt a BBC csatornákat április elején lekapcsolták (a teljes muxot), így a vételi lehetőség megszűnt. Így is épp, hogy elég volt a jel. Korábban néztem a francia és az olasz közszolgálati csatornákról 5° Nyugatról (Eutelsat 5 West B), de itt hiába vannak eredeti hangsávok is, azok is franciául és olaszul mentek. A szabadon vehető (FTA/BISS) érintett csatornák közül még a 46° Keletről (Azerspace 1) az azeri Ictimai TV HD jöhet szóba, de sajnos úgy látom, hogy itt nincs eredeti hangsáv, továbbá 39° Keletről (Hellas Sat 3) a görög közszolgálatik (ERT 1,2,3) közül adja majd valamelyik. Ha szerencsém van, akkor az ERT 1 HD, mert ott van eredeti AC3 hangsáv is. Kérdés, hogy itt eredeti nyelven (angolul) lesz-e majd vagy görög lesz ez is?
Van valakinek tapasztalata az eurovízió vételével eredeti hangsávval? Hol lehet még szabadon vehető (FTA/BISS) formában elérni műholdról?A youtube verziót kizártam, mert tavaly a BBC-n sokkal jobb volt a kép, a youtube live stream-en csinálnak egy 25 fps-ből 30 fps-be konverziót, ami miatt "röcög" a kép és képminőség is rosszabb volt az alacsonyabb bitráta miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest