- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Lényeg, hogy az Uclan Ustym hardveresen alkalmas a 3D filmek lejátszására.
A kérdés a szoftveren van.
Ha jól értem, még nincs a készülék a birtokodban.Kutakodtam külföldi fórumokon, és nem kizárólag nálad merült fel igényként a 3D filmek lejátszása egy elsősorban nem médialejátszónak szánt eszközön.
Azt találtam, hogy akinél működik (van még 3D tévéje), nem kellett sokat kínlódni vele, csak simán megnyitni lejátszásra a fájlt, a tévén pedig manuálisan átkapcsolni 3D módba (automatikusan nem fog).
Nálam is az ősidőkben így működött egy WD fullhd lejátszóval, amikor vettem egy LG passzív 3D tévét.Viszont furcsaságot is találtam. Valakinél úgy működött, hogy a kimenetet 1080p-ről át kellett állítania 2160p/50Hz-re - lövésem sincs miért, hiszen tudomásom szerint a 3D tévék mind csak FullHD-sek voltak. Sajnos a 4K tévék eljövetelével a 3D-t hanyagolni kezdték. Pedig nagy minőségbeli ugrás lett volna a 4K 3D tartalmak. De ez a hajó már elment...
De ismétlem, sokkal egyszerűbb, ha a tévédre kötöd a HDD-t, pendrájvot, akármit..., amin a 3D SBS filmjeid vannak és közvetlenül a tévé beépített lejátszójával játszod le azokat.
Az Uclan-t pedig meghagyod set-top-boxnak, műholdat, kábelt, vagy földi digitális adókat nézni, esetleg streamelni a netről. Elsősorban erre való.
3D lejátszásra (a tévén kívül) vannak sokkal jobb eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest