Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
csabaizoli80 #19920 üzenetére
Nem írtad le, hogy milyen az a tv monitor. LG Flatron M228WA? [link]
A dvi az hdmi adapterrel/kábellel is megy. Hang valsz azon nem megy át, de a set top box scartjáról vagy jack formájú video kimenetéről levehető lehet az anagóg hang, így külön lehet hogy ráköthető vagy más hangszóróra köthető. A youtube videón van hang bemenet jack a dvi / dsub használata mellé. Ha másfajta monitor, akkor lehet más bemenetei vannak.Hang kábelt lehet barkácsolni kell, hogy jó legyen a kiosztás a box oldaláról.
Az nem tudom, hogy minden box probléma nélkül tud-e dvi kijelzőt használni. Egyik helyen nálunk egy dvi csatis benq monitor van hdmi-dvi kábellel bekötve a mindigtv szolgáltatói settopboxra, a hangot meg úgy sakkoztam össze annak az AV jackje és külső hangszóró közé. Átállás előtt meg egy másik fajta box volt, ott a scart-ról szedtem le a hangot egy átalajítval a hangszóró számára.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest