- Amazon Kindle
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
csabaizoli80 #19920 üzenetére
Nem írtad le, hogy milyen az a tv monitor. LG Flatron M228WA? [link]
A dvi az hdmi adapterrel/kábellel is megy. Hang valsz azon nem megy át, de a set top box scartjáról vagy jack formájú video kimenetéről levehető lehet az anagóg hang, így külön lehet hogy ráköthető vagy más hangszóróra köthető. A youtube videón van hang bemenet jack a dvi / dsub használata mellé. Ha másfajta monitor, akkor lehet más bemenetei vannak.Hang kábelt lehet barkácsolni kell, hogy jó legyen a kiosztás a box oldaláról.
Az nem tudom, hogy minden box probléma nélkül tud-e dvi kijelzőt használni. Egyik helyen nálunk egy dvi csatis benq monitor van hdmi-dvi kábellel bekötve a mindigtv szolgáltatói settopboxra, a hangot meg úgy sakkoztam össze annak az AV jackje és külső hangszóró közé. Átállás előtt meg egy másik fajta box volt, ott a scart-ról szedtem le a hangot egy átalajítval a hangszóró számára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest