- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
Sziasztok, egy nagyon egyszerű kérdésem lenne:
Adott egy Alcor HDC-3500 típusú DVB-C felvevő. Nagyon egyszerű dolgot tud, bemegy hátul koax-kábelen a kódolatlan DigiTV jel, és full HD-ben fel tudom venni az elől bedugott pendrive-ra, ami akár NTFS-re is lehet formázva.
A szintén kódoltalan felvételt PC-n tudom editálni, akármi másba konvertálni (reklámok kivágása, átkódolás, stb.)Sajnos úgy tűnik, elpusztult, se kép, se hang.
Szeretném kiváltani, valami manapság ténylegesen, azonnal, forintért kapható eszközzel.
- PC alapú megoldás nem érdekel, eddig is működött PC nélkül, erre a vonatra még egyszer nem szállok fel, eleget szívtam vele 10-15 éve
- CI+ kártya nem érdekel, eddig se kellett, kódolatlan DVB-C jelről van szó, amit az Alcor tökéletesen felvett HD-ben.
- Külföldről rendelés nem érdekel, eddig csak kellemetlen tapasztalataim voltak vele
- kétségbe vagyok esve, hogy ez a műfaj mitől lett ilyen rocket science egy ideje. Hová tűntek a piacról a DVB-C eszközök?Mi a pontos különbség a DVB-T és a kódolatlan DVB-C felvevők között? Ami a DVB-T-t tudja, az DVB-C-t is? A lényeg, hogy koaxon menjen be a kódolatlan digitális jel, és USB pendrive-ra tudjak MPEG2, MPEG4 streamet felvenni.
edit: nincs set-top boxom és nem is lesz. Eddig úgy használtam, hogy kétfele osztottam a koax jelet, egyik ment a felvevőbe, másik a TV-be, ezt is csak azért, hogy tudjak mást nézni mint amit éppen felveszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest