Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Eltűnt a fél internet!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
Sziasztok, egy nagyon egyszerű kérdésem lenne:
Adott egy Alcor HDC-3500 típusú DVB-C felvevő. Nagyon egyszerű dolgot tud, bemegy hátul koax-kábelen a kódolatlan DigiTV jel, és full HD-ben fel tudom venni az elől bedugott pendrive-ra, ami akár NTFS-re is lehet formázva.
A szintén kódoltalan felvételt PC-n tudom editálni, akármi másba konvertálni (reklámok kivágása, átkódolás, stb.)Sajnos úgy tűnik, elpusztult, se kép, se hang.
Szeretném kiváltani, valami manapság ténylegesen, azonnal, forintért kapható eszközzel.
- PC alapú megoldás nem érdekel, eddig is működött PC nélkül, erre a vonatra még egyszer nem szállok fel, eleget szívtam vele 10-15 éve
- CI+ kártya nem érdekel, eddig se kellett, kódolatlan DVB-C jelről van szó, amit az Alcor tökéletesen felvett HD-ben.
- Külföldről rendelés nem érdekel, eddig csak kellemetlen tapasztalataim voltak vele
- kétségbe vagyok esve, hogy ez a műfaj mitől lett ilyen rocket science egy ideje. Hová tűntek a piacról a DVB-C eszközök?Mi a pontos különbség a DVB-T és a kódolatlan DVB-C felvevők között? Ami a DVB-T-t tudja, az DVB-C-t is? A lényeg, hogy koaxon menjen be a kódolatlan digitális jel, és USB pendrive-ra tudjak MPEG2, MPEG4 streamet felvenni.
edit: nincs set-top boxom és nem is lesz. Eddig úgy használtam, hogy kétfele osztottam a koax jelet, egyik ment a felvevőbe, másik a TV-be, ezt is csak azért, hogy tudjak mást nézni mint amit éppen felveszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U - Garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann