Hirdetés
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
Sziasztok, egy nagyon egyszerű kérdésem lenne:
Adott egy Alcor HDC-3500 típusú DVB-C felvevő. Nagyon egyszerű dolgot tud, bemegy hátul koax-kábelen a kódolatlan DigiTV jel, és full HD-ben fel tudom venni az elől bedugott pendrive-ra, ami akár NTFS-re is lehet formázva.
A szintén kódoltalan felvételt PC-n tudom editálni, akármi másba konvertálni (reklámok kivágása, átkódolás, stb.)Sajnos úgy tűnik, elpusztult, se kép, se hang.
Szeretném kiváltani, valami manapság ténylegesen, azonnal, forintért kapható eszközzel.
- PC alapú megoldás nem érdekel, eddig is működött PC nélkül, erre a vonatra még egyszer nem szállok fel, eleget szívtam vele 10-15 éve
- CI+ kártya nem érdekel, eddig se kellett, kódolatlan DVB-C jelről van szó, amit az Alcor tökéletesen felvett HD-ben.
- Külföldről rendelés nem érdekel, eddig csak kellemetlen tapasztalataim voltak vele
- kétségbe vagyok esve, hogy ez a műfaj mitől lett ilyen rocket science egy ideje. Hová tűntek a piacról a DVB-C eszközök?Mi a pontos különbség a DVB-T és a kódolatlan DVB-C felvevők között? Ami a DVB-T-t tudja, az DVB-C-t is? A lényeg, hogy koaxon menjen be a kódolatlan digitális jel, és USB pendrive-ra tudjak MPEG2, MPEG4 streamet felvenni.
edit: nincs set-top boxom és nem is lesz. Eddig úgy használtam, hogy kétfele osztottam a koax jelet, egyik ment a felvevőbe, másik a TV-be, ezt is csak azért, hogy tudjak mást nézni mint amit éppen felveszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann