Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
DarkByte #1953 üzenetére
Nem semmi, gratulálok
és köszönöm
Azért kérdeztem privátban, mert a hozzászólások szinvonalán látszik, hogy ez a fórum nem az én szintem és röstelleném mindenki előtt feltenni a hozzá-nem-értő kérdéseimet.
Én még azon a szinten vagyok, hogy a VHS-re felvétel helyett, az SD-s DVD-t kihagyva, HD-ben szeretném gyüjteni és archíválni az anyagaimat.
Viszont még azt sem tudom, hogy ehhez egy USB-s tuner stick, egy PCI-os tunerkártya vagy egy HDD-s STB és aztán a PC a legegyszerűbben használható eszköz (lehet, hogy HDD nem is kell az STB-be, hiszen van a PC-ben?).
Nem tudom, hogy a HYBRID tuner azzal, hogy digitális TV adást is tud fogni, akkor az egyből HD is, vagy azok közül külön figyelni kell arra, hogy mpeg4-es legyen (a tv-m tunerje pl. csak mpeg2, ezért azzal most kitörölhetem a ...).
Egy szóval nagyon az elején vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest