Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Házi hangfal építés
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
farkas-j
üzenetére
Köszi.
Megpróbálom röviden leírni, lehet nem fog sikerülni.
1. van a menüben a műsorfüzet. Ez lenne az EPG. (ugye?) Németben SFI.
Itt be lehet állítani a frissítést be/ki.
Na most ha be van kapcsolva, akkor ugye úgy gondolom, hogy ezt magától megcsinálja, abban az időben, amire mi beállítjuk, mivel az alatta lévő sorban ezt lehet beállítani (az időt). Alapból úgy rémlik, hogy hajnali kettő vagy 3 van beállítva. Na most én úgy vettem észre, hogy adott időben a készülék bekapcsol, negyed óráig csinál valamit, majd kikapcsol. Ennek ellenére az EPG-t nem tölti le. Hogy honnan tudom? Ha rámegyek egy csatornára és gyorsan megnyomom az SFI (EPG) gombot, akkor látom, ahogy a csík megy jobbra, azaz töltődnek le a további napok. Nálam aznap+6 napra (előre) tud letölteni. DE csak akkor, ha az adott csatornára ráállok. Magától nem tölti le. Mondjuk éjjel.2. Hiába állítom be itt a műsorfüzetben, hogy KI van kapcsolva a frissítés, meg a softwarefrissítés is KI van kapcsolva, a készülék bekapcsol adott időpontban. Plusz ami fura, hogy beállítok a műsorfüzetben, mondjuk 15:15 órát és a softwarefrissítés menüpontban az időpont ott is átvált erre. És fordítva. Beállítok reggel 8:18-at a swfrissítésben és a műsorfüzetben ugyan ezt az időpontot látom, egyszerűen átveszi. Igazából mindegy is lenne, mivel ki vannak kapcsolva, de mégis bekapcsol a kütyü adott időpontban. Ez nekem bug-nak tűnik. Ha ki van kapcsolva mind2, akkor ne kapcsoljon be.
3. papír szerint tud olyat a készülék, hogy beállítok egy szórészletet (pl. túlélők) és magától beállít minden olyan filmet/sorozatot epg alapján, amiben ez a szó szerepel. Ezt tudja is, de csak úgy, ha mindig én magam rámegyek erre a szóra a menüben és akkor kilistázza ezeket a műsorokat. De ha 1 hétig nem vagyok itthon, akkor egyszerűen nem csinál semmit. Eleve nem is tudná, mivel ugye az epg sem frissül magától, csak akkor, ha én bekapcsolom és adott csatornára rámegyek.
A sw: 2.57.0.6 (ez újabb, mint ami a technisat oldalán van, a 0.5 végű)
Keresőnek: technisat k2 isio felvétel epg
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- SZÉP! DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- ÚJ, SZÁMLÁS, GARANCIÁS GAMER PC Ryzen 5 9600X RTX 5060 Ti 32GB RAM 1TB NVMe AIO vízhűtés
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann