- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyárbúcsúztató hardvermix
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
nfsu17 #17873 üzenetére
Megmondom őszintén ilyen mélységig nem másztam bele a készülék szolgáltatásaiba és az EPG-jébe. Azt tudom, hogy a teljes EPG-t kábelszolgáltatóknál a szolgáltató által dedikált mux tartalmazza. A TARR-nál pl. akkor frissül villámgyorsan a teljes csatornakínálat EPG-je, ha a 250MHz-es muxban lévő csatornák valamelyikére lépek. Itt is az MTV-1HD-ra. Ez a Mindig TV-nél az MTV1-et tartalmazó mux-nál történik.
Az általad írd frissítési időket sosem néztem és állítottam, ezért nincs vele tapasztalatom. Amit a 3-as pontban írtál azt nem is tudtam és nem is próbáltam még. Az enyémen a szoftververzió: 2.57.0.5
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest