Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Akit érdekel esetleg, van egy hibátlan, minden tartozékával eladó DVBSky S950 PCIe DVB-S2 kártáym eladó. Kifogástalanul működik, Windows alatt (Media Portal, XBMC, DVBViewer, stb) és linux alatt is (pl. Openelec, VDR (én Archlinux alatt is használtam), XBMC/Kodi, stb).
Ami még nagyon fontos, a meghajtók elképesztően jók, nincs resume/standby bug Windows alatt sem, mint majdnem minden Tevii, Skystar, TBS kártyánál, és minden alapból működik (nem úgy, mint pl. a TBS, amivel csak szívás van, volt olyanom, brrr).
HTPC eladva, kártyát megtartottam, mondván, hogy jó lesz ez még és baromi nehéz beszerezni, de úgy néz ki, hogy nem fog kellene, így minek porosodjon a fiókban.
LINK
Privátot írjatok, ha kérdés van!
Tisztelet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest