Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Akit érdekel esetleg, van egy hibátlan, minden tartozékával eladó DVBSky S950 PCIe DVB-S2 kártáym eladó. Kifogástalanul működik, Windows alatt (Media Portal, XBMC, DVBViewer, stb) és linux alatt is (pl. Openelec, VDR (én Archlinux alatt is használtam), XBMC/Kodi, stb).
Ami még nagyon fontos, a meghajtók elképesztően jók, nincs resume/standby bug Windows alatt sem, mint majdnem minden Tevii, Skystar, TBS kártyánál, és minden alapból működik (nem úgy, mint pl. a TBS, amivel csak szívás van, volt olyanom, brrr).
HTPC eladva, kártyát megtartottam, mondván, hogy jó lesz ez még és baromi nehéz beszerezni, de úgy néz ki, hogy nem fog kellene, így minek porosodjon a fiókban.
LINK
Privátot írjatok, ha kérdés van!
Tisztelet
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- Számítógép összeszerelés Gyorsan, precízen, garanciával!
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest