Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
válasz
csendes
üzenetére
köszönöm az informatív választ, máris okosabb vagyok kicsivel 8).
közben unokaöcsém ajánlkozott, hogy vesz egy usb-set és megoldja nekem, ezt nézte:
alcor(jé most tudok linkelni!)
és itt vmi nem tiszta az egész folyamattal illetve a leírással kapcsolatban. azt tudom, hogy a sugárzás mpeg-4 mo-n, de ez mpeg-2-ben rögzít. én azt hittem, hogy az éterből kapott anyagot tudom lementeni a gépre, majd azt szerkeszthetem/kódolhatom.
a műsor rögzítésének formátuma az eszköztől vagy a használt programtól függ?
ezenkívül milyen programot ajánlanátok rögzítésre?elnézést a sok hüle kérdésért, de az idő fogy, és szeretnék felkészülni előre, ráadásul uöcsém más városban is van mint én, s így én nem tudok játszani vele...
köszi,
g
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann