Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
A jel erősségéről csak annyit, hogy amikor itt jártak a digis szerelők alapból 66-72 decibelt mértek Ezt nagyjából az STB is kijelezte 100%-os minőséggel társítva.
Erre a szerelő azt mondta: "Sokan a fél karjukat is odaadnák, ha ilyen jelük lenne"
De azért próbából ráemeltettem (82), ami a dvb-c kártyára nem volt hatással. Viszont az analóg kártya képe gyönyörűen beszemcsésedett. (ezt így is hagytuk, így most egy 6dB-s csillapítóval nézem.)És most egy újabb csavar.
Biztos sokan találkoztak már azzal a ténnyel, hogy a tv-kábel ráz!!! (például amikor össze akarta kötni valahol, amikor az a gépbe, tv-be volt csatlakoztatva.
Ez szóba került ma a munkahelyemen, mire az egyik kollégám felvetette, hogy ugyan mérjem már meg, mert ő még ilyenről nem is hallott. (én már több helyről is)Megtettem: 97.5 Volt AC!
??????
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest