Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
A jel erősségéről csak annyit, hogy amikor itt jártak a digis szerelők alapból 66-72 decibelt mértek Ezt nagyjából az STB is kijelezte 100%-os minőséggel társítva.
Erre a szerelő azt mondta: "Sokan a fél karjukat is odaadnák, ha ilyen jelük lenne"
De azért próbából ráemeltettem (82), ami a dvb-c kártyára nem volt hatással. Viszont az analóg kártya képe gyönyörűen beszemcsésedett. (ezt így is hagytuk, így most egy 6dB-s csillapítóval nézem.)És most egy újabb csavar.
Biztos sokan találkoztak már azzal a ténnyel, hogy a tv-kábel ráz!!! (például amikor össze akarta kötni valahol, amikor az a gépbe, tv-be volt csatlakoztatva.
Ez szóba került ma a munkahelyemen, mire az egyik kollégám felvetette, hogy ugyan mérjem már meg, mert ő még ilyenről nem is hallott. (én már több helyről is)Megtettem: 97.5 Volt AC!
??????
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann