- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Gróf... #15530 üzenetére
Pont erre van a leválasztó, hogy megszakítsa azt az áramot, ami a központi antenna bedugásakor alakul ki, a feszültségkülönbség miatt, ami egyébként természetesnek mondható, sok helyen tapasztalom én is.
Vétel szempontjából semmi jelentősége. Bizonyos feltételek esetén, a készülékek közötti kábeleken, az emiatt létrejövő kiegyenlítő áram zavaró hatásáról pedig épp előbb írtam.
Többször írtam már a fórumon feszültségkülönbség okáról is, ebbe most nem mennék bele. Ez van és kész, nem ez okozza a problémát, nem kell foglalkozni vele.
Vagy be kell iktatni a leválasztót, aminek normális esetben nincs vételrontó hatása. Amikor jó a jelszint és jó a tuner is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Óra topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Silvercrest Rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest