- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
válasz
csendes #15482 üzenetére
Hazaértem csinálok fényképet a takarásról. Két beton/kerámia kémény, fém tartalma nem hiszem, hogy nagy.
Ilyen kábelt használtam, 14 m hosszú két végén egy-egy aranyozott szép masszív F csatlakozó, ezután egy négyes osztó, majd F -> MCX csatlakozó, 4db RTL2832U tuner és vagy egy aktív usb hub, vagy egy-egy 30cm-s usb hosszabbító. Ez egy HP N40L-en fut, amikor virtuális gépen futott, akkor terheltség miatt volt minőségromlás, azóta Ubunut 12.04-re váltottam és nem tapasztaltam ilyet.A rézszál és a külső köpeny között nincs érintkezés, egy klíma kültéri része alatt megy el a kábel, máshol elektromos eszköz közelében nincs.
Botantennát próbáltam, de ha elmentem előtte, akkor zavart volt a kép. Sőt anno amikor az asztalomon volt a tuner, akkor is zavarta a mozgás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Synology NAS
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 3
- Google Pixel topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest