- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Philips LCD és LED TV-k
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
Örömmel látom, hogy van akinek nem kell magyarázni a függetlenség édes érzését.
Szóval az ideológiai okfejtés előtt ott jártunk, hogy vennék majd egyszer egy kártyát (feltételes módban) és az ahhoz járó huszonvalahány csatornát nagy előszeretettel kettő darab tévén nézném ami egy lakáson belül van, légvonalban kb 6 méterre egymástól. Egyik a nappaliban, másik a hálóban. Mindkettőn szeretném élvezni a fizetős és nemfizetős digitális adásokat, annyit tudok engedni a dologból talán, hogy egy időben nem muszály mindkettő tévén.
Eddig ami lehetőségek felmerültek:
-kártya csere-bere a két tévé között. Amellett, hogy kényelmetlen hosszú távon a kártya kontaktusát is meg tudja enni. Valamiféle riser card segithetne ezen, de perpillanat csak egy ilyesmit látok a világpiacon, húzós áron
-Azbest-féle rapsberry megoldás: melós történet, nem is a legolcsóbb ha mindent összeadok, de jó móka lehet összehozni. A TV-k elé egy-egy olcsó androidos player elegendő ha nem tévedek. (alapfelállásban legalább egy, két kártyánál kettő beltéri vagypcmcia conax olvasó is kell, tehát nem is biztos, hogy olyan drága így az androidos cuccokkal)
-Blasto féle kártyamegosztó megoldás: amennyire gyorsban rá tudtam nézni itt a szűkkeresztmetszet a két beltéri jelenti, mert ehhez a technikához spéci linuxos beltéri kell ami veszi a megosztott kártyajelet.Úgy már hosszú az ára
-Clone+ jó cucc, de azt olvastam, hogy nálunk nem használható. Ránéztem a speckójára és konstatáltam, hogy valszeg a 915mhz-es működési freki miatt, ami eléggé belelóg a mobilhálózatba szvsz. Ezt ezért nem merem forszirozni, egyébként száz ejró körül lehet kapni egy kéttévés csomagot-az az ár még szódával épp elmenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest