Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
róland #13443 üzenetére
Omnikey-eket nem tudom, hogy árulják-e még. Gemalto / Gemplus olvasót árulták a homesys-hez, de valami 10 ezer forintért, ami durván sok ezekért. MSI olvasót valaki próbált 3 ezer ft kürül, de neki gondja volt az előfizetői kártya kezelésével.
Windows és normál linux alatt Castles Ez100pu olvasót használok.Ilyet 12 dolcsiért kapni taiwanról [link].
Szintén jó winows és linux alá, akár armos linuxhoz is, mivel alapból támogatja a linux kernel az Alcor micro AU9540 olvasó (ez nem a magyar alcor). Ez 10 dolcsi körül megvan kínából [link].
Ezt a kettőt és az említett omnikey-t magam is próbáltam / használtam.
Elvileg bármelyik pc smart card szabvánnyal [link] kompatibilis olvasó működhet.
Magyar bolt oldalán König USB Smart kártyaolvasó Fekete - CMP-SMARTRW10 néven látok emberi áron, nem használtam még ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest