- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
róland #13443 üzenetére
Omnikey-eket nem tudom, hogy árulják-e még. Gemalto / Gemplus olvasót árulták a homesys-hez, de valami 10 ezer forintért, ami durván sok ezekért. MSI olvasót valaki próbált 3 ezer ft kürül, de neki gondja volt az előfizetői kártya kezelésével.
Windows és normál linux alatt Castles Ez100pu olvasót használok.Ilyet 12 dolcsiért kapni taiwanról [link].
Szintén jó winows és linux alá, akár armos linuxhoz is, mivel alapból támogatja a linux kernel az Alcor micro AU9540 olvasó (ez nem a magyar alcor). Ez 10 dolcsi körül megvan kínából [link].
Ezt a kettőt és az említett omnikey-t magam is próbáltam / használtam.
Elvileg bármelyik pc smart card szabvánnyal [link] kompatibilis olvasó működhet.
Magyar bolt oldalán König USB Smart kártyaolvasó Fekete - CMP-SMARTRW10 néven látok emberi áron, nem használtam még ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest