- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloksma
aktív tag
válasz
mackosajt #12230 üzenetére
Úgy látom hasonló utat jártál végig, mint én.
Először én is azt a beltérit hoztam el, és bizony nem sokra mentem vele. Vissza is vittem, visszaadták a pénzt. Persze nem hagyott nyugodni a dolog, és végül hoztam egy olyat, mint te másodszorra. Igaz, az kültéri antenna, de én kicsit szerencsésebb vételi lehetőségekkel rendelkeztem, így a szoba legtöbb pontján tökéletesen működött. Ha esetleg nem menne rendesen, akkor érdemes kicsit játszogatni a pozicionálással, milliméterek is számítanak.Egyébként a napokban költöztem másik lakásba, itt botantennával is 100%-os a jelerősség
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest