Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
hamyka #12003 üzenetére
Enigma csak a rajta futó Linux operációs rendszer fantázianeve. De némi zavar lehet nálad a rendszerben, nem nagyon érteni, hogy mit is akarsz voltaképpen. Kódolt adókat például úgysem tudod behozni ingyen, egyikkel sem.
DVB-T (Terrestrial, vagyis földi digitális adás, MinDigTV)
DVB-S (SAT, vagyis műholdas adás.)ha valakinél bent van a kábel tv, és nem azt akarja használni amit a kábel tv szolgáltató ad hanem külön vesz eszközt, én erre azt mondom hogy totál esélytelen, úgysem fogadják el, ( legalábbis én szerintem) ha el is fogadják nagyon nagy cirkusz árán, mert szerintem ragaszkodnak ahhoz amit ők adnak.
DIGI-kábel például egyáltalán nem ragaszkodik hozzá, hiszen bármelyik DVB-C tuneres TV-t (is) rádughatod, kapásból működik. Szerintem még örülnek is, hogy ezzel a részével nem kell foglalkozni, ami akár a szolgáltatás árát is csökkentheti, növelve ezáltal a piaci előnyt.
Továbbá nem tudják letiltani magát a készüléket, ez nem így működik, nem kártyás vételről beszélünk. Digikábelen a lépcsőházi elosztószekrényben, illetve utcai oszlopon beiktatott sávszűrőkkel állítják be az előfizetett csomagot. Vagy kapcsolják le a nemfizetőket. Legalábbis koaxon, mert amúgy van már optikai rendszerük is, ahol az üvegszál bemegy a lakásba is, adnak hozzá egy modemet, arról jön minden (TV, LAN, telefon).
De most már a UPC is meghátrált, a TV-be dugható kártyafogadós egység használatával nincs szükség a médiaboxra. Saját boxot itt viszont nem is tudsz használni, hacsak nem az említett kártyafogadós kombinációt, de annyi erővel már UPC-boxot is kérhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest