Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
Melyik a legalkalmasabb DVB program, ami DLNA-n keresztül belső hálózaton tud adást (akár 20-30 mbit/s HD-t is) megjeleníteni Smart TV-n?
Konkrétan adott egy asztali PC dvb-s2 tunerrel a manzárd szobában. A nappaliban egy DLNA képes Samu Smart TV LAN csatlakozással. A két eszköz azonos hálózatban van, azaz routerre van kötve. A PC-ről szeretnék adásfolyamot küldeni úgy a tévének, hogy az le tudja játszani, akár még csatornát is tudjak váltani vele, ha ez egyáltalán lehetséges. Ha jól tudom a DVBViewer Pro alkalmas lenne rá. Kérdés, hogy ez gyakorlatban mennyire működik, ill. van-e esetleg valami (nem robosztus több száz megás) ingyenes DVB alkalmazás, ami DLNA segítségével tud a tévének adást (streaming) szolgáltatni újrakódolás nélkül? A DVBViewer NetStreaming plugin nem jó, mert azt a tévé nem látja és elég instabil is. Korábban egy Popcorn médialejátszónak küldtem adásfolyamot és gyakran megállt. Fontos, hogy DLNA szerverként lássa a DVB alkalmazást a tévé. Plugin (pl. vplug) támogatás is előnyös lenne. Ha nincs ingyenes, de a DVBViewer Pro megbízhatóan megbirkózik a feladattal, akkor nekem 15 eurot még meg is érne. Most egy korábbi (kb. 4 éves) verziót használok, de az erre alkalmatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann