- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zajacz
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert nálam biztosan jobban értetek hozzá.
A következő a jelenség: Adott egy laptop, rajta egy tv-tuner: a Leadtek Dongle mini. 3,3km-re lakom a Hármashatárhegyi toronytól, és kb 5 km-re a Széchenyi hegyitől. Utóbbira jobban rálátok, de eléggé lent vagyok a Dunánál, igaz, a 4. emeleten. Valószínűleg az adóhoz való közelség miatt egész jól működik a tunerhez adott mini botantenna. Ritkán azért kicsit beleszaggat, meg rossz időben már gáz, valamint ha valaki mobiltelefont használ a szobában. Befektettem ezért egy "Signal HDA 5000" nevű erősítős antennába, amivel egyáltalán nincsen jelem. Ha kihúzom az erősítőjét a konnektorból, akkor van jel, de jobban szaggat, mint a botantennával (szerintem így - kihúzott állapotban - nem is kell működnie). Először azt gondoltam, hibás az antenna, így visszavittem, és adtak kipróbálásra egy másik szobaantennát, ami szintén erősítős. Ezzel detto ugyanaz a jelenség: valamelyest van jel passzív módban, de ha bedugom a tápját, akkor minden jel lemegy nullára. Kipróbáltam több szoftverrel is (Total media, Winfast PVR2, Homesys), ugyanez a jelenség.
Az üzletben bemérték az antennát, és szerintük jó. Én itthon kipróbáltam egy analóg tévén az analóg adásokkal, azzal is működött erősítve. (A kábeleket, és csatlakozásokat ezerszer ellenőríztem.)
A tunerre gyanakszom. Lehet, hogy ez túlvezérelhető?
Mi lehet a gond?
Ötleteiteket előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Renault, Dacia topik
- Synology routerek
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest