Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Mint írtam rengeteg a TSReader-ben a TEI error ami a digitális adacsomagok hibás vételére utal. Szerintem ne vedd komolyan a Quality 100%-t mert nagy hülyeségnek tűnik. Gyakorlatilag még a transport stream-be ágyazott információs táblákat sem volt képes kiszedni a program a transport stream-ből a vételi hibák miatt. Ha pedig nincs értékelhető információ akkor fogalma sem lesz a programnak melyik digitális adtacsomag melyik adó melyik videó / hang részét tartalmazza. Így nincs kép.
Szerintem próbáld ki a tunert a lehető legközelebb a bejövő kábelen (legelső osztó előtt). Ha itt jó kilőttük az elégtelen jelszint esetet. Ha nem akkor felmerül a tuner hiba esete és vissza kell küldeni a feladónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- OpenWRT topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest