Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Roland
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy BlackGold BGT3630 PCIe-es kártyát, ami ezeket tudja: DVB-T/DVB-T2/DVB-C/DVB-S/DVB-S2/Analog.
Nálunk Digi tv van, a csatornák az HBO és egy-két adó kivételével kódolatlanok. Erről meggyőződtem a settop boxszal, a kártyát kihúzva is foghatóak a csatornák. Ennek megfelelően arra számítottam, hogy a tunerkártyával a gépemen is nézhetem majd digitálisan az adásokat.
A következő a probléma: feltelepítettem a DVB Viewer demo verzióját (valószínűleg megveszem később), de csak a közszolgálati csatornákat hangolja be, a többit nem. Azt lehet látni, hogy a megfelelő frekvenciatartományban (354-394 MHz, 770-794 MHz stb) érzékeli a jelszintet, viszont csatornát nem hangol be. Ezekkel a paraméterekkel próbáltam hangolni:
Célkategória: Astra 19.2° E / Hot Bird 13.0°E / Astra 1D/3A 23.5°E / Astra/Eurobird 28.2°E
Transzponderlista: nincs
Vétel típusa: Kábel
Csoport: A
Szimbólumráta: 6900,6111,6875Van valami egyéb paraméter, amit még lehet állítgatni, hogy behangolja a közszolgálatin kívüli csatornákat?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct 3 - Amoled 45mm
- Garmin Tactix 7 - Saphire
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest