Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thenameless
tag
Betafpv rendelését dpd hozta, 10 nap volt. Minden termék külön csomagolva szépen, teljesen lenyűgöznek. A frame-ek nagyon minőségiek a boldclash-hez képest, ami szerintem így is bőven jó a hasonlóakhoz képest, de elkezdtem nagyon leamortizálni őket, az utóbbi időkben néhány játszóteres mókánál mindennek nekicsapódva... Erősítések mindenhol! Remélem 2x jobban is bírják majd. HV akkut sem kell végre kipárnáznom, és végre nem lesz zöld színű a váz...
Az FC nagyon tetszik kényelemes helyen van minden, csináltam rá csatit és az NFE gyorsan fel is lett pattintva.
Az AIO kamerákat kicsit hanyagolom, VTX03 nagyon szépen elfér az FC alatt, így ha kell 50mW kinti terepen nagyobb biztonság érzetet ad, ami mostanában kellett is párszor. (hétvégén elveszett/elvitteaszélafrancba az első gépem, igaz én voltam a hülye, tanulópénz)
A beta hármas propellerek nagyon a kingkongra hajaznak, ami sajnos törik mint a ropi csattanásnál, de lehet ez a frame majd nem engedi annyira. Majd kiderül.
Grátiszba a dobozok még jók lesznek vákuumozni is akár
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest