Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #56033 üzenetére
Nincs semmi gond, a jelkábel elszakadt az ESC felöli részen. Működött a gép rendesen. Mondjuk 4 csillagot mutatott az osd és folyamatosan csipogott amikor bekapcsoltam a távot. Lehet a táv feszültségét találta alacsonynak, nem tudom, de nem ezzel függ össze.
Viszont ezek a GNB 4S akkuk nálam rommá verik az Infinity-t. Ennyit még sohasem voltam levegőben mint ezekkel. Ha nyelezem a gázt pillanatokon belül visszaáll a fesz és sokkal lassabban is esik le, mint Infinity-vel. Fákat kerülgettem, kigyorsításnál nyélgáz, átfordulás és ilyen 6 perceket voltam a levegőben. Ilyen még 1 akkuval sem sikerült nekem, max ha csak lebegnék... 14,7 - 14,8V-al szálltam le, mire beértem ugyanannyi volt kb benne, max picivel több, tehát nem emelkedik vissza annyit a fesz, mint Infinity-vel, vagyis azt sokkal gyorsabban teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest