Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
Pedig de. Idezet a h8 mini motorjainak leirasabol:
Brand Name: Eachine
Item Name: motor
Item NO.: H8mini-002
Color of the wire: red white (clockwise),red blue (counter-clockwise)Tehat a piros-feher derotos az oramutato jarasanak megfelelo, mig a piros-kek az oramutato jarasanak ellenkezo iranyba porog.
Am a kettot motort ki lehet cserelni ha megcsereled a vezetekeket, de ekkor a kefek nagysagrendekkel gyorsabban kopnak.A headless mod egy nagy amitas, sanos ezeknel az olcso koptereknel mindig egy iranyba kell allnod ami eleg idegesito. Szerintem csak azert pakoljak bele az osszesbe mert igy az ajanlott kort le tudjak vinni 14 evrol 12 evre. En inkabb pirosra festem filctollal az elso propellereket es mar latom is hol van az eleje.
Yaw - igen, fuggoleges tengely koruli fordulas.
@ cris78 - a yaw modra? Hat tul lusta voltam h fenykepezzek, szet meg mar nem szedem, mert koran kelek. En ez alapjan csinaltam. A lenyeg h mindket karra 2-2 potmeter, azaz valtoztathato ellenallas van kotve. Namost annyit csinaltam, h kotottem sorosan a forgashoz rendelt potmeterhez balra is meg jobbra is egy trimmert (ez masfjata allithato ellenallas.)
5k trimmert sacc / kb 4-re allitottam, igy egy dugohuzo high modban kb 15 centi atmeroju.Meg tettem ra egy sztereo kapcsolot amit pillanatragaszto + szoda-bikarbonaval rogzitettem.
@ wyattthoearp - ilyen mindenes taviranyitok kozul a Walkera altal gyartott Devo-nak van a legnagyobb irodalma / moddertabora. Ha jol homalyostittak fel akkor a Deviation nevu custom firmware-el kell okositani + kulonbozo modulokat belehekkelni. Hekkelheto taviranyitok.
Itt a forumon Peaceliker-nek van ilyenje, igy o valszeg nagysagrendekkel tobbet tuda temarol mint en
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest