Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
sesshou
senior tag
Valaki nem szeretne megvalni mini dron jatol?
olyat keresek 4-5 e alatt amivel tudnek gyakorolni FlySky FS-TH9XB el akar bent is mielott osszeraknam a 250est. Az sem baj ha egy kicsit torott vagy karcos csak mukodjon rendesen
-
stifi82
aktív tag
Hát csalódnom kellett ebben a kínai dologban forrasztó páka elő sajnos az imax b6 töltőnek rossz volt a tápegység dugója meg kellett csinálni meg xt60 is forrasztani kellett rá még jó hogy jeleztem az eladónak küldött hozzá. Most már csak meg kell ismernem hogy működik . Használati magyar utmutatót kell beszereznem.
-
zsiz
őstag
válasz
sesshou #2493 üzenetére
nekem is úgy rémlett hogy, már 1-2 hete is láttam ennyiért más helyeken. igaz én nem követem figyelemmel ezeket, így nem voltam biztos. de amit írsz, hogy kamu leárazásokat csinálnak.. na hát azt nem csak ők, minden kínai eladó
ha valamit meglátok nagy akcióban ami érdekel, mindig az az első dolgom, hogy megnézem több helyen is hogy mennyibe is kerül. sokszor a nagy "leárazás" után is drágább a termék mint másnál akció nélkül
-
sesshou
senior tag
válasz
Duck sidious #2491 üzenetére
Most hogy nemreg kijott az sj5000 sztem lementek az arak. A bangood eleg gyakran szokott kamu leertekeleseket csinalni
hogy megkettozi az arat aztan ratesz egy 50% os lertekelest. Ali expressen is ennyibe kerul es ebayen ugyan n neztem de sztem ott is.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Duck sidious #2491 üzenetére
Jobb ez mint a XiaoMi Yi?
-
törölt tag
Banggood-on van néhány akcio kamera akcióba
Xiaomi és SJ 44-49% . -
Gaborka30
aktív tag
válasz
marciart11 #2482 üzenetére
Hát.. ez nem egészen ugyanaz az árkategória.. vagy rosszat néztem?
Szerk: Értem..
És melyik az amelyik elbír? A CX20 az amivel érdemes kezdeni? -
Gaborka30
aktív tag
válasz
Cathfaern #2479 üzenetére
Köszönöm!
A beépített kamerákkal az a baj, hogy többnyire elég gyengék... ahogy olvasgattam.
Ebben az árfekvésben melyik az a drón, amire érdemes külön kamerát szerelni?
Szerk: Hát ez a videó elég meggyőző..
A látószög is sokkal nagyobb a mobiusnál... a képminőség ég és föld... Ez alapján tényleg nem vennék wltoy-st. Van a mobius-nak alternatívája egyébként?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Gaborka30 #2477 üzenetére
"Megéri a Mobius az árkülönbözetet? Azért erősen a duplájába kerül mint a másik és elvileg az is 1080P-s."
Nézd meg ezt a videót, és akkor el tudod dönteni[link] (személyes vélemény, csak a videó alapján, hogy én a wltoys-osért nem adnék pénzt)
Másik oldalról viszont, az itt található legutolsó post alapján: [link] én erre a drónra nem tennék fel kamerát. Felmegy rá, de nagyon sérülékeny lesz, nem bírja el rendesen a drón, de cserébe legalább rossz szögben is fog állni és így nem sokat fognak érni a képek.
Szóval ennyi pénzért érdemesebb lenne inkább egy beépített kamerával rendelkező drónt venni.
-
laccy88
senior tag
Sziasztok! Adott egy Wltoys v686g drón, ami (elég sűrűn) azt produkálja, hogy repülés közben elkezd kicsit imbolyogni, és leesik, vagy esetleg max gázra épp hogy nem ér földet, és visszaemelkedik. Új kora óta ilyen.. Van valami ötletetek?
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket:kinéztem magamnak "kezdő" drónnak a WLtoys V636 -ot
[link].
Megfelelő lehet ebben az árkategóriában? Ha nem mit ajánlanátok helyette?Szeretnék hozzá kamerát is.
Adott ugye a Wltoys hd kamerája:Valamint a Mobius:
[link]Megéri a Mobius az árkülönbözetet? Azért erősen a duplájába kerül mint a másik és elvileg az is 1080P-s.
Köszönöm a segítésget!
-
Minstrel
senior tag
Beléptek és a rendeléseknél rákattintotok a rendelésszámra akkor kiírja, hogy mikor adták fel, mert előfordul, hogy 1 vagy 2 hét múlva lesz csak feladva, ugyanis nem mindig 100% biztos a 'raktáron' jelzés a termék mellett.
-
cris78
őstag
válasz
Duck sidious #2472 üzenetére
Nekem két hét alatt megjött a drón Banggoodról.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Banggood kiszállítás érdekes, lassan 1 hónapja rendeltem 5-6 dolgot és 1 jött meg még, viszont 1.5 hete is rendeltem egy dolgot azt meg most kaptam meg...
-
stifi82
aktív tag
Aliexpressról rendeletm juni 10én töltőt ma jött meg szerencsére átcsúszott a vámon
http://www.aliexpress.com/snapshot/6716442245.html?orderId=67666952527668 -
Duck sidious
csendes tag
Ezt lattatok mar?
Typhoon Q500 -
tvamos
nagyúr
válasz
maj-viktor #2463 üzenetére
En is szeretnék egy megfelelő (olcsó) wifis sportkamerát, gondoltam kipróbálni jó lenne úgy, hogy a telefonom látom, mit lát a kamera.
-
Duck sidious
csendes tag
válasz
marciart11 #2461 üzenetére
Koszi az infokat
Nekem meg csak jatek dronjaim vannak
1 dm007 2 mp kameras
1 Hubsan x4 kamera nelkuli
1 packet drone.... uton ...(banggood)
Eddig azon gondolkodtam hogy a kovetkezo az egy Hubson x4 fpv lesz.... itt az 250 eur...
a banggoodon 150 eur korul mar lattam...
foleg az fpv miatt vennem mert szerintem tanulni jo lenne....
lattam egy csomo tesztet a youtubon es ez kb mindig ott van az elso 3 ban
Aztan jonne a nagyobb lepes 1 komolyabb kameras dron fele...na itt egyenlore lovesem sincs...
mert kb minden nap latok egy masikat es csak kapkodom a fejemet
es teljesen ossze zavarodtam
Most itt tartok -
maj-viktor
őstag
válasz
Duck sidious #2453 üzenetére
facebook.com/SJ4000HUN <--- olcsó sportkamera tesztek
(SJ4000 - SJ5000 - Xiaomi - Mobius, stb.)Folyamatosan vannak posztok forrásokról... belföldi - külföldi - kuponok, stb.
(tanácsok - tesztek) -
marciart11
aktív tag
válasz
Duck sidious #2460 üzenetére
Kell venni hozzá egy fpv adó vevőt lehetőleg 5.8ghz est, illetve olyan sj4000 et ami ki adja a composit jelet.
Meg ha szép nyugodt képet szeretnél akkor kell még egy gimbal is. -
Duck sidious
csendes tag
-
Minstrel
senior tag
válasz
Duck sidious #2458 üzenetére
Lehet, kell hozzá FPV kábel, ebayen párszáz forint.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Duck sidious #2453 üzenetére
Ezt érdemes [link] Ott van a leírásban a kuponkód, vásárlás előtt írd be és 19.000Ft-ból itt lesz Angliából és így se áfa se semmi plusz költséged nem lesz rá. Ez komplett, van benne vízálló tok meg még egy szatyor tartozék.
-
marciart11
aktív tag
válasz
Minstrel #2450 üzenetére
Végig kézi be volt (talán ha kétszer használtam gps et).
Igen közben meglett a hiba az egyik motor csapágyas, illetve a roll D érték ből vissza vettem, most már csak akkor zselésedik ha sok kakaót adok neki meg sajnos akkor csúnyán berezeg a gép. Csapágy úton van mindjárt egy marékkal vettem.
Sj4000 en közben volt egy szoftver csere így már élvezhető képe. Csináltam már merészebb videót amikor egy ház tetőt kellet levideóznom, és két ház között ahol fölrepültem cx 20 al össze-vissz 2 méter volt+vezetékek. -
Duck sidious
csendes tag
válasz
Minstrel #2450 üzenetére
Ha szeretnek venni 1 sj4000 es kamerat mit es hol erdemes keresnem?
A tesztjet neztem...ott minden fele tartozek volt hozza a vizallo tok tol kezdve minden...de felmentem a banggoodra es ott kb 6 fele ar volt es minden tartozek kulon bearazva..... ha komplettet szeretnek venni merre keressem?
Koszi elore is -
kazmerr
aktív tag
válasz
marciart11 #2448 üzenetére
Wow! Grat, ez nagyon jó!
De elég zselés a kép. Prop kiegyensúlyozás megvolt?
Plusz amikor adsz rá kakaót (emelkedés előtt) akkor megremeg a kép és gondolom a gép is picit. Ez mitől van? -
kazmerr
aktív tag
válasz
Duck sidious #2447 üzenetére
Köszi, Pilisborosjenő, Teve szikla.
Azért messze nem olyan mint amilyennek szeretném... Sokkal több van még a felszerelésbe, csak a gyakorlás hiányzik. -
Minstrel
senior tag
válasz
Az komoly!
Ez a CX-20-al volt? GPS volt bent a templomban is vagy csak stabil módban mentél?
Amúgy SJ4000 fehéregyensúlyát állítsd tungsten-re, sokkal normálisabb lesz.
-
Duck sidious
csendes tag
válasz
Hat marci ..... wowwwww
ehez nagyon biztos kez kellett gratula
a video kepe nem a leg tokeletesebb volt de en meg nem lattam quadcopter felvetelt egy templom belsejebol....
Ez nagyon fantasztikus volt...koszonom hatalmas grat! -
marciart11
aktív tag
Nekem meg van egy ilyenem, igaz még nincs szépen összevágva. https://youtu.be/P0T1UJqpfyI
Sajnos az sj4000 nek eléggé gáz a fehér egyensúly kezelése. -
cris78
őstag
Ez jó ár ?
Elképzelhető, hogy 10000Ft alatt van? Van benne valami buktató? -
vegyszer
addikt
Tegnap este én is megnézem, hogy mire jutok a helikopter lakópark szélén a Syma X5C-1-el. A linkelt videó minősége inkább a kamera képességeit, mint az én repteretési képességeimet reprezentálja.
Így, 10 akksi kirepülése után az zavar igazán, hogy az akku kimerült állapotához közel nagyon nem egyértelmű, hogy mennyi is van benne.
Eddig minden esetben úgy jártam, hogy mikor kihunyás közel került az akku, semmilyen motor fordulatszám jel módosításra nem reagált. Hiába vettem le a gázt, hiába lőttem ki a távirányítót. Csak forgott tovább a magas fűben/földön. Ez a videó utolsó pár másodpercében látszik is.Erre van valami ötlet, hogy hogyan lehet megelőzni? Mert ilyenkor erősen féltem a fogaskerekeket/motorokat/rotorokat.
-
maj-viktor
őstag
válasz
kazmerr #2435 üzenetére
Mondom az a vicc, hogy vagy 1hónapja itt van minden hozzá, de még nem volt időm...
Mármint nekem van minden... ugyebrá "sportkamok dögivel"... most legújabban SJ4000 WiFi PLUS (2k felbonvtással), illetve SYMA X8C-t is berendeltem annó, de még a szoba másik sarkában figyel -
kazmerr
aktív tag
válasz
maj-viktor #2433 üzenetére
Azért ez se tökéletes. Van VRS ha gyorsan süllyedsz és ha nem mozdítod vízszintesen valamelyik irányba akkor esik 2-3m is mire magához tér... óvatosan mozgatva vagy nem függőlegesen süllyedve nincs gáz vele. A függő súly ellenére is jól reagál. Ha gondolod összeszedem hogy és miből hoztam ki pontosan a felfogatást.
Pilóta ügyességtől függ mi esik ki belőle de minimális yello tuti lesz a motorok miatt. És most érzem hogy amikor azt írják hogy az hogy azt csinálja amit szeretnél és a pontosan azt csinálja amit szeretnél között mekkora különbség is van
-
kazmerr
aktív tag
Lassan de biztosan tanulgatom:
https://www.youtube.com/watch?v=2d-Rnl0nDU0
X8C, Yi, fix felfogatással (csillapítás sincs rajta a plusz súly miatt)
A repülést még nagyon kell gyakorolnom, de már nagyjából azt csinálja amit szeretnék... -
zsiz
őstag
válasz
Cathfaern #2423 üzenetére
de ez nem néz ki olyan jól
amúgy most nem akarok venni (elvagyok az X5C-vel, mondjuk most az előbb pont falnak csapta egy hirtelen fuvallat+az is közrejátszott hogy nem láttam merre van az arra.. aztán 2-3 méterről fejjel lefelé a betonon landolt -a leérkezés mondjuk kérdéses, azt nem láttam melyik részére esett, de egy kicsit meg is repedt a váz. nagy baj nincs, utána repültem tovább vele
), csak kíváncsi voltam ismeri-e valaki.
-
B-L-A-C-K
titán
Annyira nem vagyok otthon a témában még, de szerintem itthon nem tudsz venni, hacsak valakinek nincs esetleg elfekvőben. Viszont mint írtam vezérlővel is lehet a gond. Nem tudom menyire szeretsz szerelgetni, de ha igen, a hibás motort szedd ki belőle (vágd le a vezetéket), és kösd rá az aksijára, ha menni fog a motor jó.
Nekem pár napja Syma x5c-1en volt motor cserém, szerencsére 4 tartalék motorral vettem... -
B-L-A-C-K
titán
Jól néz ki, az meg durva hogy a távirányítójába 6 AA-s ellem kell...
cris78: Motor csere, vagy vezérlő gondolom, más nem nagyon lehet. Azért ne dobd ki, ha eladod szólj apróért megveszem tartaléknak.
-
zsiz
őstag
Ilyennel repül valaki? Tök jól néz ki
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Akos_512 #2418 üzenetére
Nekem se jött meg még a gép, illetve nálam volt egy kis kavar, mert mikor elsőnek megrendeltem a rotorokkal együtt egybe rakta a rendelést. Utána még aznap vettem észre hogy fehéret rendeltem fekete helyett. Visszamondtam az egészet, majd megrendeltem megint a gépet és a propellereket, de már akkor nem rakta egybe a kettőt, ezért van hogy külön kapom meg. De mint írtam a gép még nekem se jött meg. Viszont még a ~25 nap határidő nem telt le.
-
Akos_512
csendes tag
B-L-A-C-K - Megjött már a coptered Banggoodról ?
Én emlékszem veled egy időben rendeltem meg kb, ugyanúgy tartalék rotorokkal együtt, viszont még se a gép se a rotorok nem jöttek meg.
És azt se értem ha te is egyszerre rendelted akkor hogyhogy külön küldik a rotort és külön a gépet?Lehet banggoodról se rendelek többet
-
Minstrel
senior tag
válasz
marciart11 #2416 üzenetére
vegyél hozzá Phantom vázat
[link]
Aztán lehet már eladta, régen frissítette.
-
marciart11
aktív tag
válasz
Duck sidious #2415 üzenetére
, elektronika túl élte, csak váz kéne hozzá
-
Duck sidious
csendes tag
válasz
marciart11 #2414 üzenetére
Ő izè...
Jo kis tuning lehetett .... -
Cathfaern
nagyúr
válasz
marciart11 #2410 üzenetére
Lehet kapni csak vázat: [link]
De amúgy hogy kell érteni, hogy a levegőben eltört? o.O Egyszerűen csak repültél vele és hirtelen reccs? Ezt nem lehet valahogy gariztatni? Mert nem tűnik normálisnak... Főleg azt figyelembe véve, hogy nem egy filléres gépről beszélünk -
marciart11
aktív tag
Összetört a CX20 am egyszerűen eltört a levegőben a váza, elektronika túl élte. Az lenne a kérdésem hogy tudtok-e ajánlani hasonló méretű vázat, mint az eredeti?
-
laccy88
senior tag
ha esetleg valakit érdekel, ezzel az adóval, a saját antennájával ~600m hatótávot(kb 50m magasan) sikerült elérnem
kíváncsi leszek, egy másik antennával ez javítható-e. -
zoo.x
csendes tag
Nekem is ilyen van (hamisitott),de 1 cellát jól tölt csak pl: rosszul balanszerezik ha több cellád van és a packban kicsit marültebb cella is van ,vagy ha kisütöd az akkudat pl.Lipo-t a discharge funkcióval(kapacitás teszt) akkor 3V-ra kisüti és utána nem akarja tölteni mert szerinte alacsony az akku fesze(ugye amit ő sütött ki addig
) ....szóval tele van bug-al a progija de az alap funkciók mondjuk müködnek.
-
kazmerr
aktív tag
Használjatok elemet...
Az elem 1.5V a tölthetőekből csak a drágák 1.5Vosak. Én is amibe csak lehet akkut használók, de ebbe nem. elég volt egyszer izzadni hogy miért nem tudom irányítani a quadot... -
jozsi252
veterán
Aki esetleg nem találkozott még volna Warthox nevével a quadok világában, az nézze meg egyik videóját. katt
-
cris78
őstag
H8 mini gép egyik ledje halványan ég (piros) hagyjam vagy piszkaljam meg egy kicsit?
-
Attika82
csendes tag
Sziasztok. Turnigy 9x mágus hátha tudja:
Naza m-lite. Ch5-ön működik a rep mód váltás de az csak 2. Ha átrakom a servo kábelt ch6 -ra akkor a rep mód változik a gázkar hatására. Akkor most mi van? Elvileg a ch6 a flight mode kapcsoló. Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Túra és kirándulás topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- Jövedelem
- Óra topik
- Petíció a Modern Warfare 2 dedikált szerverekért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cipő topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest