Hirdetés
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minstrel
senior tag
válasz
dudicukrasz #4999 üzenetére
A szabályzó (ESC) adja és amikor egy brushless motor cw vagy ccw akkor csak a tengelyen lévő menet a különbség de a linkelt motoron nincs menet.
-
Szabi46
csendes tag
válasz
Teréz Atya #4997 üzenetére
Így is szoktam bekapcsolni, mert ugye össze dugom az akku kábelt hátul, ez szokott felém nézni, majd innen magamtól távolodok előre. Gondolom így lenne jól aktiválva a headless mód is. De nekem nem
-
Jackal2
senior tag
Ezt a videót láttátok? MassiveOverkill coptere
Elég szürreálisan mozog
-
Szabi46
csendes tag
Sziasztok.
Headless müddal kapcsolatban lenne kérdésem. http://www.rcdronearena.com/2015/07/31/how-to-enable-headless-mode-on-eachine-h8-mini/ Ezen a linken taláálható módszerrel próbálkoztam, de nekem inverzek lettek az irányok. Ha aktiválom a Headless módot akkor ha előre fele nyomom hátra fele megy és fordítva, valamint a bal jobb irány is fordított módszerrel működnek.
Valaki próbálta már és jól működik? -
jony77
tag
válasz
dudicukrasz #4993 üzenetére
Értem ,és a motoroknál, is kell nézni ezt a cw -ccw jelzést ,vagy ezeknél nincs fix forgási irány?
-
jony77
tag
Érdeklődnék ,hogy ez a [motor]
nagyon gagyi,mert elég olcsó,nem? -
dudicukrasz
tag
Vetemedett már valaki arra hogy csapágyazza drónját?
Gondolom ez elengedhetetlen a stabil működéshez. -
wyattthoearp
tag
-
jony77
tag
Nagyon köszi a listát valószínüleg én is ezeket fogom megrendelni,csak f550es vázzal!
A gps amit linkeltél azt láttam apm 2.6 vezérlővel is.
Ez gps mivel is tud többet mint a naza-é?(valami + műholdat írtál de ez nekem így magas)
Meg még egy kérdés ,hogy mit jelent a CC3D,és a naza mlite ezt tudja? -
Pikachu24
aktív tag
Egy idézet:
Ez mit jelent? Lássuk csak, a kapacitás (Capacity) „C”-vel kezdődik, ami megfelelő indoknak tűnik. Egy 10C-s értékkel ellátott akku azt jelenti, hogy azt a kapacitásának a tízszeresével tudod meríteni. A 15C-s akkupakkot 15-ször gyorsabban, a 20C-s pakkot 20-szor gyorsabban, és így tovább.
Nézzünk például egy 1000 mAh-s akkumulátort. Ha ez 10C-s, akkor ez azt jelenti, hogy folyamatosan maximum 10000 milliamper, vagyis 10 amper terhelést képes leadni (10 x 1000 milliamper = 10000 milliamper vagyis 10 amper). Ha az idő felől közelítjük meg a dolgot, akkor ez 166 mAh-s merítést jelent percenként. Ebben az iramban az 1000 mAh-s akkupakkunk kb 6 perc alatt lemerülne.
Forrás: [link]
És ezen belül: A KISÜTÉS SEBESSÉGE (DISCHARGE RATE) -
Upo
addikt
Mire pillantottál rá? Az áruházra vagy a videóra fölötte? Ha a videóra gondoltál, akkor hogy mozog egy olyan ami komolyabb? Esetleg videót is tudsz linkelni még komolyabbról? Azért ennek is meglehetősen dinamikus a mozgása. Vagy lehet hogy nem gyári, hanem Alan Szabo Jr. tuningolt rajta kicsit?
-
vegyszer
addikt
Egy kérdés.
Volt közöttetek olyan, aki a repedés után azt tapasztalta, hogy valaki azzal vádolja, hogy a kopterrel kémkedést követ el? Vagy hogy azt nézte, hogy mit érdemes ellopni?
Egy ilyen helyzetben egy laikus számára hogy érteted meg, hogy amit a moziban lát, az a drón, nem olyan, mint amit mi vezetünk.
Mert a média ellenünk dolgozik, én emiatt hónapok óta kamera nélkül repülök, igaz, jellemzően éjjel, amikor semmi nem is érne.Ha volt ilyen tapasztalata valakinek, kérem ne tartsa magában
-
dudicukrasz
tag
Rámegy egy valag lóvé az biztos aki építgetni akar,mondjuk eladni könnyebb talán használtan,mert szét lehet bontani.
Már olyan gépeket látok itthon is hogy két monitor kell az irányításhoz,meg a filmezéshez,értelemszerűen 2 kamerával és gimbal-al
Én is tanulom az inspire1-et jövő héten éles próba -
Upo
addikt
válasz
dudicukrasz #4957 üzenetére
-
zarew
senior tag
válasz
dudicukrasz #4968 üzenetére
A szállítás ingyenes, mint a linkeken is látszik,eddig nem vámoltak semmit.A motorok és a vezérlő beleeshetnek ebbe.Majd kiderül. De ha a motorokat párban rendelem akkor az sem.Néha lehet választani Sweden post-ot és akkor nincs áfa.
-
zarew
senior tag
Igen az alapbeállításokat,meg a motorokkal összelőni. Ráadásul az adót is be kell állítani. (Turnigy 9x) De annyi leírás és video van hozzá,hogy biztos boldogulok. Sajnos nem tudom hol reptetnek a multisok,mert akkor ott is érdeklődnék. Vagy megalapítom az érdi multicopter klubot
Ja és miután minden működik,és tetszik,jöhet a kamera project. Már gyüjtögetem a cuccokat az alis kívánságlistában.
-
zarew
senior tag
F450 váz talppal 4800ft
4 db motorvezérlő simonk 30A ( mostmár inkább helib vennék) 10000ft
10 db prop 1500ft
Naza lite M vezérlő 18300ft
4 db motor SunnySky X2212 17000 FT
Ublox M8N GPS tartóval 8300ft
3s 3000 akksi 6300ft
Csatlakozók,zsugorcső,mágneses prop kiegyensúlyozó,akku fesz figyelő 4-5000ft
Kb 72000 ft ha jól számolom.Táv,töltő van.
Aztán ha kell még valami gyorsban azt megveszem itt.
Ja és még egy motor tartalékba....
-
zarew
senior tag
Most rakok össze egy F450 clont. Sokáig tököltem én is a vezérlőn,de végül a naza lite mellett döntöttem,mert nincs ismerősöm a témában és jelenleg ez a legnépszerűbb ehhez van a legtöbb leírás. Lehet upgradelni V2 re és egy M8N gps vevőt vettem hozzá.Az a glonass holdakat is tudja. Ezt is néztem,nagy tudású jó kis vezérlő,csak elég új még,és nem vagyok egy kísérletező típus.Majd a következő gépembe.....Ja és mindent az Aliról rendeltem.
-
vegyszer
addikt
Milyen lehet egy ilyen kicsi FVP kamera képe?
Épített itthon ilyesmit valaki?DIY Micro 5.8Ghz FPV
Azért az 1S akku nagyon jó fícsör benne...Bár az eredeti se lehet rossz Ultra Micro FPV Camera and Video Transmitter (SPMVA1100)
-
dm1970
aktív tag
válasz
Teréz Atya #4935 üzenetére
Köszi Mindenkinek a segítséget, ezekből sikerült rájönnöm (talán), hogy melyik gomb mire való, mit állít. Többé kevésbé sikerült is belőni, emelkedésnél csak minimálisan indul el hátra. Viszont ha még egyet "trimmelek" akkor vagy előre megy kissé vagy oldalra, szóval játszadozni kell még vele, s kitapasztalni.
A kalibrálásnál nálam ahogy írtad jobbra le mindkét kar, villogás, majd villogás meg áll. Ezek után kellett még állítgatni a trimmerekkel.S amire nem jött válasz:
Még egy kérdés, honnan, milyen töltőt és aksit érdemes rendelni az X5C-hez? -
vegyszer
addikt
-
Teréz Atya
senior tag
Nekem meg amikor lezuzzak az Inspire-t. Itt a hsz vegen linkeltem videokat.
De azert NAGYON kene
Elkezdtem beszurni a hsz-eimbe a kopterek nevet h keresheto legyen kesobb. -
Upo
addikt
Na EZ nem semmi felszerelés! Az a check list nagyon tetszik, meg a töltője, meg az az FPV heveder is.
Ja, Adam Savage, akit a mythbusters-ből is ismerhetünk.
És részletes naplót vezet minden egyes repülésről! Na én erre biztos nem lennék képes... -
zarew
senior tag
Telemetria: nagy távolságú adattovábbítás. Gyakorlatilag a repülő objektumról küld adatokat az adópultra,illetve az FPV-nél a monitorra. Pl: akkufeszültség,magasság,irány ,dőlési adatok (horizont)stb.
Elég vacak felvétel,de látszik a lényeg..Ja és természetesen a naza-hoz is van osd modul.
-
jony77
tag
válasz
wyattthoearp #4947 üzenetére
Az mit jelent?
-
jony77
tag
[link]
Érdeklődnék ,hogy ez mennyire jó?
Nagyon sok külömbség van a naza m lite között? -
Saccco
nagyúr
válasz
Emlegetted benedikt-et, kicsit keresgéltem a dolgai között, találtam is egy érdekes motorokkal foglakozó bejegyzést.
-
zseko
veterán
válasz
Azzal az angolommal amim van, én is így tudtam értelmezni a manualt:
If the quadcopter moves sideways, using the transmitter to trim adjustment. Push the Throttle Stick to lower right corner until the WHITE LED of the quadcopter flickers. It is same with the Aileron Trim on the transmitter. Recommended voltage while trimming is above 4.0V.
Én ebből azt tudom kiolvasni, hogy toljam a gázkart a jobb alsó sarokba amíg villog a fehér led. Na most eleve nincs rajta fehér led... A manualom egyébként is tele van ábra és szöveg hibákkal, miért pont ez lenne jó
Egy youtube videóban láttam meg hogy helyes.
-
Jackal2
senior tag
Köszönöm, szerintem ez is elég jó:
-
Saccco
nagyúr
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
A 101-et én akartam
-
wyattthoearp
tag
válasz
-
drnet
aktív tag
Anno átfutottam a manuált, de miután tudtam irányítani nem is foglalkoztam vele tovább.
Nem gondoltam, hogy erre van egy spec gomb.
Nekem egyébként nem így sikerült 2-3 x, hanem jobbra-balra gyorsan irányt váltottam, közben a gázzal játszottam. De nagyon ritkán jött össze.
Így persze tök könnyű az egész.
Sajna már nincs meg a manuál. A többi gomb mire való? A videó, fénykép módot tudom, de a gázkar alatti, valamint az irányváltó kar alatti melletti gombok mire szolgálnak?
Mi a különbség a Mode 1 és 2 között?
Miért váltja ezt 2 gomb is?H8 mininél hogy van a flipp? Ott is ilyen egyszerű?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #4933 üzenetére
http://www.rcgroups.com oldalrol a kovetkezo userek eleg jo review-kat csinalnak:
SeByDocKy - mindent megmer, de kicsit gyenge az angolja mert francia
Heli Pad - nem csinal minden uj koptertol maga ala
benedikt - o ert talan a legjobban a brushed motorokhoz. Ove a Micro Motor Warehouse
Quadcopter 101 youtube csatornaja - neha tulsagosan lelkesedik. Vannak reptetesi tanacsai.@ wyattthoearp - trimmeles amit esetleg trimmerrel csinalsz? (trimming button)
@ zseko - akkor ugy. En csak forditottam amit talaltam, nincs ilyenem.
-
zseko
veterán
válasz
Teréz Atya #4924 üzenetére
Ha úgy működik mint az enyémen, pont hogy így nem jó, várhat napestig de nem fog abbamaradni a villogás. Nálam szintén be kell húzni jobbra le a karokat, de amíg nem engedem el őket nem marad abba a villogás. El kell engedni mikor villog, úgy kalibrál.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Pikachu24 #4925 üzenetére
ÚRISTEN, MI EZ?
Nagyon durva...
Srácok: keresek olyan oldalt, ahol van sok drón teszt és review, kifejezetten örülnék angol nyelvű oldalnak, ahol egyes típusok részletesebb tesztjei olvashatóak. Vagyis nem arra keresek választ, hogy jó-e meg 3 sor és kész hanem normális teszteket. Ilyet nem igazán találok csak ez a szokásos hatásvadász : Melyik a 10 legjobb kopter 2015-ben stb. bullshit cikkeket.
Tud valaki ennél jobbat?
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
wyattthoearp #4930 üzenetére
Kalibrálni
-
wyattthoearp
tag
válasz
Oké, értem én, ha ezt nevezzük kalibrációnak, de akkor a kalibráló gombokkal mit kell csinálni?
-
dm1970
aktív tag
válasz
-
drnet
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #4768 üzenetére
Köszönöm az infót a Syma x5c gyors és lassú mód váltásához. Alapból lassúval kapcsol be a gép, és amíg tanulgattam a kezelést, valamint próbálgattam a videózást. Jó is volt. Most, hogy jól bánok vele, sokkal élvezetesebb ez a gyors mód. Tetszik az ökörködés vele. Hogyan kell flippet csinálni. Volt hogy már sikerült, de nem tudom pontosan hogyan csináltam.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
wyattthoearp #4922 üzenetére
Felmentem RCgroups-ra, tobbe kevesbe igy kell ujrakalibralni:
Tedd teljesen vizszintes helyre az X5C koptert . Roffentsd be gepet es tavrinyitot, de meg ne szallj fel. Huzd mindket kart jobbra le. A kopter ledej biggyogni kezdenek. Ha abbahagytak engedd el a kraokat, kesz.@ Jackal2 - XK X350 is tudja kb 210 Euroert. Es szvsz az meg valahogy kinez, nem ugy mintha elobb taknyoltam volna a konyhaban.
Megtartom a jogot, hogy azok a kopterjeim amiket a konyhaban taknyoltam ugy nezzenek ki, mint azok a kopterjeim amiket a konyhaban taknyoltam.
-
wyattthoearp
tag
válasz
Teréz Atya #4921 üzenetére
Az a baj, hogy a kínai aki írta(a használatit) az sem tudott angolul rendesen. 😃
-
Teréz Atya
senior tag
Az irany jo volt, csak majdnem. Brushless motorokat vettel. Csak a propellerel es a vezerlessel volt gond.
Mint ahogy rajottel, hosszabb propellerek kellenek. Egy 250-es kopternel 0530 0545 a propeller. Azaz 5 col hosszu es 30 vagy 45 fokos a lapat dolesszoge.
A masik gond az, hogy ezeket a motorokat biza PWM vezerlik. Sokkal pontosabban vezerlheto mintha feszultseggel vezerelned es sokkal kisebb fordulatszam is elerheto. Igy nem esik meg h kisebb sebessegen megall a motor. Az kellemetlen.
Vezerlo epitese helyett vegyel egyet, hidd el, nem josz ki olcsobban. A bekeidokben meg a wii iranyitojat bontottak a gyro-k miatt aztan maguk programoztak fel a vezerlot. Egy brushed motoros minden egybe vezerlot meg utanad dobnak 7 euroert.
Epitesnel a hungarocellt felejtsd el. A szo amit keresel az a karbon. Esetleg uvegszal. Karbont fajan fogja a pillantragaszto, he meg bontani akarod a kotest akkor megpucolod. Kb papirlap vekony hartyakent pucolhato a szenszalas muanyag.
Olcsobb gepek tartoelemeit gyakran csinaljak PP / PE vegyuletbol, de ha nem tudod magad kionteni, nem ajanlom, otthoni korulmenyek kozt szinte ragaszthatatlan.
A filleres Eachine / JJRC H8 mini nagy baratja vagyok. Ha mar tudsz repulni, akar epithetsz is egy brushed koptert, mint az en dragasagom. Namost a palcikak karbonbol vannak. Kb. 80 cent 1 darab
Vagy epithetsz akar brushless-t is, csak az egy nagysagrenddel dragabb.
Az FPV annyira nem nagy was ist das, csak az adott kopter elbirja. Arulnak FPV szetteket is.
Es amit egybe vettel meg (RTF) azt siman tuningolhatod. Csak az a kopterem erintetlen ami meg nem jott megJa es udv a furo-farago (ja meg cinezo
) kopterezok klubjaban!
Jaj, legparnast en is akarnek, de telen ralepek hoszan temara. A legparnast mivel taviranyitod?
-
Binya70
tag
Szasztok!
Szerintem ezt érdemes megnézni!https://www.youtube.com/watch?v=EbavHsTsXPQ
-
dm1970
aktív tag
válasz
wyattthoearp #4903 üzenetére
Na kipróbáltam, megoldódott, viszont most meg oldalra indul el. Nincs valahol valami magyar leírás ( kerestem, de nem találtam) az X5C kalibrálásáról?
-
D@reeo
aktív tag
Banggoodon vásárolt MJX X600-asom késik, várhatóan 14-én lesz csak raktáron. Így most szomorú panda vagyok. Akik szintén onnan rendeltek a napokban, kaptak erről értesítést?
-
dm1970
aktív tag
válasz
wyattthoearp #4903 üzenetére
Köszi!
Azt sejtettem, hogy kalibrálni kellene, csak a mikéntjét nem tudtam. Sajna én is az előbbiekben említett nyelveket keveset tudok, de azt is rosszul csoporthoz tartozom. A kapott magyar nyelvű leírás pedig csak az irányításra és a kamera használatra korlátozódik.
Ebben ezt írják:
2. A kamera a távirányítón kétféleképpen is kezelhetjük:
- Az irányító fogantyúk mellett függőlegesen elhelyezkedő ezüst színű gombokkal.
- A távirányító kézbe fogva a tetején található ezüst színű gombokkal, amiket a
mutató ujjával kényelmesen elérhet.
3. A videó mód a bal oldali függőleges gombbal vagy a távirányító tetején lévő bal
oldali ezüst színű gombbal kezelhető. Egyszeri megnyomással elindíthatja a felvételt,
újbóli megnyomással leállíthatja a felvételt.
4. A kamera mód a jobb oldali függőleges gombbal vagy a távirányító tetején lévő jobb
oldali ezüst színű gombbal kezelhető. Egyszer megnyomással azonnali pillanatképet
készít. Újbóli megnyomással újabb képet készít.
Remélem csak a fordítással lesz gond, nem pedig egy egyedidarabot kaptam.
Most töltöm, aztán mehet a teszt.Még egyszer köszi dm
-
válasz
wyattthoearp #4907 üzenetére
Épp azon gondolkodom.
3db hubsan, cx10, h8 mini, h8 3D, pocket drón. -
nem lesz olcsóbb darabonként
legalábbis ebben az árkategóriában nem.
egyébként lehet építeni házilag, de a vezérlőt nem hiszem, hogy nulláról meg tudod oldani
de alapvetően akksi, vezérlő, motorok, azokhoz motorvezérlők, rádióvevő, propellerek, mindez egy vázra felrakva.
ha videót akarsz élőben, akkor még kamera és videóadó jön rá erre. -
xtro
aktív tag
Üdv "drónozók"
!
Már egy ideje érdekelt a téma,így ezt és más forum/topikokat átbogarásztam,de még mindig nem tudom mi tévő legyek.
Nos elősször nem igazán akartam venni egyet inkább barkácsolni akartam.Kimentem a piacra vettem 4 CPU hűtőt 500ft-ért.Otthon kiderült hogy sajna ezek igen nehezek (egy átlagos drón 30-40 gramm) egy hűtő kb 60-70,gondolkodtam abban is hogy leszedem a káváikat,de akkor láttam hogy milyen kicsik a ventilátorok (össze hasonlítottam egy "bolti drón" propellerével.Így a drón prototipusom fejlesztését ezennel be is fejeztem(gondolom nagyobb ventilátorú,nagyobb rpm es ventivel illetve hungarocelből készült vázzal meglehetne oldani,de akkor még ott az aksi s ekkor még csak felszáll a drón...).A ventik most egy légpárnás projektemben szerepelnek,ami meglepően jól alakul.
Nos de hogy vissza térjek a tárgyhoz,rájötte, hogy nem tudok építeni repülő drónt "otthoni" eszközökből ezért elkezdtem kutakodni és rájöttem hogy össze is szerelhetnék egyet alkatrészenként.Szeretek barkácsolni,de pénzt kidobni nem,így megkérdeznélek titeket hogy megéri egy olyan embernek összeszerelni egy drónt aki még soha nem reptetett egyet sem? Mert,nem szeretnék tanulópénzként elkönyvelni 15-20K-t.
De ha vennék egyet,nem nagyon akarok 20k fölé menni így elsőre,akkor írnátok párat amik szerintetek ideális egy kezdőnek.
Én a Hubson X4 et néztem,ezt többen írták,hogy kezdésre alkalmas.
Megláttam hogy van olyan amin realtime kamera van,FPV ha jól tudom...egy ilyet fel lehet szerelni olyanra is amin nincs alapból kamera?(vagy ez modell függő)
De persze a legjobb az lenne ha én alkatrészenként tudnám ezeket megvenni és összerakni,gondolom így olcsóbb és később tuningolható is,vagy olyat is lehet tuningolni amit egybe vettél meg?.De persze csak akkor vennék így,15k ért alkatrészeket ha nem nagy ördöngőség összeszerelni.(mint írtam tanulópénznek ez sok).
xtro
-
válasz
wyattthoearp #4897 üzenetére
Köszönöm, van még itthon kettő.
Kíváncsi leszek a válaszukra, remélem újraküldik. -
drnet
aktív tag
válasz
wyattthoearp #4836 üzenetére
Tényleg jó, különben 80%-unk ide sem talált volna.
-
drnet
aktív tag
Nekem Syma X5c-m van. Szerintem nagyon jó gép. Elsőre ezt ajánlották, és én is ezt ajánlanám. Kamerája tényleg gagyi. Nem használhatatlan, de a felvételek, amiket csinál kb. a 10 évvel ezelőtti mobilok szintje. Repülni viszont elég jó vele. A nagy akksit nem ajánlanám. Szerintem a 2000 mAh-st el sem bírná, de a motorokat biztos hamar kinyírnád vele. A plussz súly miatt sokkal jobban erőlködnek, nagyobb fordulatszámon működnek a motorok. Inkább rendelj 2-3 plusz akksit, és amíg kicseréled, legalább visszahülnek a motorok, valamint nem lesz plusz súly sem neki.
-
dm1970
aktív tag
Üdv!
Hosszas rágódás után csak beújítottam egy X5C-t. Még most kezdek vele barátkozni, egy kis problémám akadt csak, erre keresnék segítséget. Nem tudom, hogy ez így jó vagy nem, de ha csak a bal oldali gáz kart használom, tehát gyakorloma le és felszállást, a kopter nem csak emelkedik, hanem hátrafelé is elindul, ezt lehet valahogy orvosolni?
K dm
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Telekom mobilszolgáltatások
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest