Hirdetés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Akos_512 #2998 üzenetére
Nem, csak akkor ha azt jatszod h elveszed a gazt es amikor esik, telibe nyomod.
Am vigyazni kell vele mert nincs benne vedoaramkor igy olyan tolto kell hozza ami nem tolti tul.@ Peaceliker - hmm, nemtom, saccra kb. 2X olyan sokaig huzza. Mivel nem tul virgonc vele, en meg azt szeretem a cg023 akkujat hasznalom ami szinten 150 mah, mint az eredeti. Van belle 3 es mivel van vedoelektronikaja szinte ivkisutessel toltheto.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Teréz Atya #2997 üzenetére
És mennyi a repido vele? Jelentősen több, mint gyári val vagy épp hogy? Videót tudsz dobni mennyire virgonc vele?
-
Akos_512
csendes tag
válasz
Teréz Atya #2997 üzenetére
Köszönöm a tippet. A Stabilitásán nem változtat ?
-
Peaceliker
addikt
válasz
sesshou #2978 üzenetére
A szabalyzon lehet állítgatni elég sok mindent, ami timing az időzítés, motor fordulat /nyomaték /hatásfok hármast módosítja. Más timing értéken elofordulhat (szerintem), hogy más időben indulnak a motorok. Fontos, hogy mind a négy szabalyzon minden érték egyezzen! Amúgy milyen szabi? Hallottam olyat, hogy ugyan onnan rendelt 4 szabibol csak 3on volt flashelt fw, egyiken meg nem. Ott a frissítési idő is más, szóval a kérdéses esc re másik fw t kellett flashelni.
Akos_512
Kizart
-
Gork1988
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A Koome K300 és a Syma X5 motorja ugyanaz lehet? Köszönöm
-
laccy88
senior tag
Haveromnak rendeltünk egy ilyet. Sajnos nem sokat tudok róla mondani, alig használta még.. Én próbáltam, érzésre az x5c stabilabb, jobb kezelni, viszont a wltoys gépén lehet százalékosan állítani az iránykar érzékenységét. Nagyon fürge tud lenni, bár akkor már nehezen irányítható
az fpv-ről annyit, hogy nagy élmény annak aki még nem próbálta. Sokkal jobb mint a wifis, de persze a minősége messze elmarad egy komolyabbtól. Anyagminőségben kb x5c, talán az kicsit jobb is ennél. Ez az én véleményem, kevés tapasztalat alapján. Ha hasonlót keresnék, megpróbálnám az x5c-t a külön vehető fpv szettel
-
Akos_512
csendes tag
Szerintetek H8 mini meg tud emelni egy 25 grammos aksit ?
Vagy keressek helyette inkább könnyebbet? Az eredeti az 5.7 gramm -
Wrench
tag
"Erről mi az általános vélekedés??
http://m.banggood.com/WLtoys-V686G-FPV-Headless-Mode-RC-Quadcopter-with-2MP-Camera-p-965223.html"
-
miskyg
csendes tag
Sziasztok!
Akinek esetleg Syma X5 X5C X5A drónja van és szeretne hozzá plusz akksikat, annak van egy ajánlatom, kedvező áron. 4 db 600 mAh-s akkumulátor 4 gruppóérthardveraprón megtudják nézni.
-
dm1970
aktív tag
válasz
laccy88 #2985 üzenetére
Köszi!
Valószínű megrendelem, de még holnapig rágódok rajta. Aztán ha nem azt kapok amit vártam, majd megy vissza, s utána szétnézünk külföldön.
Már volt a bolttal kapcsolatban reklamációm, eddig nem volt velük gond. Az ár sem annyira gyanús, ha a BG-ről 15-ből kijön, van aki megelégszik kevesebb haszonnal. -
Wrench
tag
Erről mi az általános vélekedés??
http://m.banggood.com/WLtoys-V686G-FPV-Headless-Mode-RC-Quadcopter-with-2MP-Camera-p-965223.html
-
laccy88
senior tag
tudomásom szerint túlzásba nem viszik a hamisítást, inkább csak lemásolják. Külsőre általában egyértelműen megkülönböztethetőek. Az itt olvasottak alapján(is) inkább az fordul elő, hogy az oldalon a hirdetésekben ugyan az eredeti kép szerepel(mint illusztráció), de ha megrendeled, már nem azt kapod, hanem csak hasonlót. És ezután kezdődhet a reklamáció stb. Bár az általad említett hirdetésben egyértelműen szerepel a syma X5C elnevezés, tehát ha nem azt kapod, teljesen jogosan reklamálhatsz, követelheted vissza a pénzed. Elvileg.
Az én véleményem (és mások véleménye) szerint is, jobban megéri külföldről vásárolni. Szerintem megbízhatóbb, bármilyen furán hangzikpersze azért ott sem árt megnézni, mit vásárol az ember!
-
sesshou
senior tag
válasz
Peaceliker #2973 üzenetére
Mit jelentenek ezek "lehet más a timing vagy bmi beállítás"?
-
dm1970
aktív tag
Nem a "szenzációs" akció miatt kérdeztem. Az érdekelne inkább, hogy van-e a kínainak kínai hamisítványa
. 20e pénzért árulják, s ha ua. mint ami a banggood-on kapható, akkor a gari miatt az a 4e már nem pénz.
dm
-
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Ez a gép szerintetek mennyiben egyezik meg a fórumban említett X5C-vel: [link]
Kezdésnek érdemes megvásárolni?
K dm
-
sesshou
senior tag
válasz
Peaceliker #2970 üzenetére
Amint haza értem kipróbálom. Köszönöm. Nem emlékszem hogy átellenes volt e. Talán egy oldalon volt.
-
sesshou
senior tag
válasz
kazmerr #2967 üzenetére
Szia frissen összerakott quadról van szó dys-be1806-os motorokkal és blheli-s 12A-s ESC-vel és openpilote cc3d vezérlővel. első reptetés volt úgyhogy még nem zuhant. kalibráció annyi volt hogy:
- gép áramtalanítva
- remote be
- throtle max
- gép bekapcsol
- pityegések kivár
- throtle le
- pityegések kivár
- kikapcs -
Duck sidious
csendes tag
válasz
maj-viktor #2960 üzenetére
Ez az a kamera:
[link] -
kazmerr
aktív tag
válasz
Duck sidious #2957 üzenetére
Ez alapján:
http://www.engadget.com/2014/12/16/vivitar-dvr794hd-action-cam-you-get-what-you-pay-for/
Nagyon ne!de azért felvettem az alkatrész súly listába amit szögelek:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GbREpvVDIxEpPWs9mR9RoQNTUc5_pkiE1RPmUqWs0EE/edit#gid=0 -
sesshou
senior tag
Az mitol lehet hogy indulaskor a motorok kozul 1-2 nem indul el alkalmankent. Csinaltam mar throtle kalibraciot is.
-
vegyszer
addikt
Ilyen fizikai kiterjesztésű kefés gép pl a Syma X5SW, kicsit nagyobb az X8W, de mindkettőben WiFi alapú kép továbbítsa, ami 2,4GHz, mint a vezérlés, és ez zavartatja a képet), de egy BNF - es Syma X5C (kamera nélkül) egy külön távirányító, és egy külön FPV készlet , ami már 5,8GHz-es, szerintem jobb választás a kisebb méretre. Méretben itt van még a Wltoys V686G. De a JJRC is gyárt ilyet (neki igen erős a kötődése a Wltoys felé, néha a modell számok is azonosak) V686 néven.
Persze van más is, pl a JJRC H8D , vagy a Cheerson CX-30S, és a JJRC H9D, vagy épp a Wltoys V666, de ezeket kevésbé nézegettem...Jellemzően 100$±25$ körül mind megáll...
Kefementes fronton inkább építeni érdemes, szerintem... -
Wrench
tag
Üdv!
...tud esetleg vki javasolni vmit, ha közepes méretű (30x30 körüli), FPV-s masinát szeretnék? ...a távhoz legyen LCD, és bírjon ki a cucc pár hónapot... ár-érték arányban legyen jó...nem kell profi, de a kamerája azért ne 1megás legyen.. látom, h azért itt páran már jók drónból, szóval várom a (jó)tanácsokat
-
maj-viktor
őstag
válasz
Uhhhh egy-az-egyben a nyomi hangos WDV5000-es kamerának néz ki.. tuti az "átszitázva"... elég pocsék sztem...
WDV5000 Budget WiFi Action Camera Review - is it better than the SJ4000?
https://www.youtube.com/watch?v=cvNItUEh9Ighangja egyenest borzalmas
-
Peaceliker
addikt
válasz
Így képről elég nagy. Mire szanod? Quad nal a súly fontos lehet.
-
vegyszer
addikt
Nekem meg a piros rotorok, és a piros "gallytörők" jöttek meg ma. Remélem holnap már ki is tudom próbálni, hogy milyen jó/rosszul látszik általa világosban, hogy melyik az eleje/hátulja a Syma X5C - nek
-
Peaceliker
addikt
Akció kamerát még csak csak, de gimballal már nehézkes 250es racer gépen, meg ott már kicsit zsebbe nyúlósabb, ha komolyabb teher szállítás van.
Én akkor vmi 450es gépet dobnék össze.
És innentől válogathatsz dögivel, mi legyen benne.De itt olvashatsz sok okosságot (én azt sem tudom nagyobb gépre mekkora propok mennek, még nem olvastam utána a nagyobb gépeknek
).
Ha semmi nincs (táv, töltő is kell), Akkor olyan 120at legalább rá kell számolni, a gépre fpv vel és utána jöhet a gimbal meg az akció kamera.
(#2949) Jeti0924
Nem tudod átépíteni, ugyanis BL motornak BL szabályzó kell (4 motorhoz 4db). Ha találsz olyat, amit a gyári alaplapra rá tudsz berhelni, akkor mondjuk megoldható. Ha nem, akkor fc t is cserélni kell, bár az nem nagy pénz (cc3d mondjuk 3-5k), de akkor még mindig nem tudtad rákötni a vevőt, szóval azt is cserélni kell, ha kapsz a távhoz az üdvös, ha nem, akkor táv is csere...akkor már ott vagy, hogy nem át, hanem meg építettél egy gépet
-
zsiz
őstag
ma megjöttek a tartalék motorjaim az X5C-hez. mondjuk még nincs rájuk szükség (volt mikor azt hittem az egyik meghalt, de szerencsére nem). az itt olvasottak alapján azt hittem hamarabb meg fogják adni magukat, de még bírják. legalább most már fel vagyok készülve
-
kazmerr
aktív tag
Ha kereskedelmi céllal és legálisan akarod csinálni akkor légügyi hatóság.
+ adatvédelem témában:http://naih.hu/files/ajanlas_dronok_vegleges_www1.pdfHa nem akkor ez egy jó alap, amihez ha tartod magad, akkor sok gond nem lehet:
http://motherboard.vice.com/read/the-uks-dronecode-is-the-simplest-guide-yet-for-drone-pilots -
cris78
őstag
Srácok! Van valami szabályozás a reptetésre? Méret, súly, magasság, lakott terület....
-
kazmerr
aktív tag
Syma X8C-t ajánlanám, de mégsem teszem...
Kis kamera (pl RuncamHD) kis gimballal megy. max 150g-ot érdemes vele cipelni, de ez is eléggé a határon van: https://www.youtube.com/watch?v=hV6jACAtv2g
Akció kamerával már problémásabb, mert itt nem jössz ki 150g-ból a bolti dolgokkal. Sokan rápörögtek, megvették, összerakták és csodálkoztak hogy nem megy...
Gimbal nélkül pedig nem lehet jó felvételeket csinálni:
https://www.youtube.com/watch?v=2d-Rnl0nDU0
https://www.youtube.com/watch?v=Se5Lv_2Mvb4
De gyakorlásra szerintem elég jó, főleg hogy még nem vezettél nagyobbat.Szerintem (bár sok tapasztalatom nekem sincs), elsőre veszel egy quadot, ami megfelel az elvárásoknak és ezt üresen megtanulod irányítani, utána pedig elkezded terhelni, mert másképp repül terhelve... (hacsak nem valami nagy batárt veszel, amit alig terhel meg a kamera)
-
-
PNP
őstag
Sziasztok!
Kamerázáshoz szeretnék quad(?)koptert. CX-10-et leszámítva nem repültem még, nem nagyon ismerem a piacot, ezért egyelőre csak annyi a kérdés, hogy merre nézelődjek.
Szempontok:
- bírjon el minimum egy akciókamerát gimballal, de inkább valami könnyű Micro 4/3 vázat
- FPV fontos
- inkább építenék, mint vennék kész cuccot, kivéve ha van valami nagyon megfontolandó, aminél úgyis csak rosszabbat tudnék összerakni, drágábban.Köszönöm.
-
Jeti0924
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt és gondolkodom egy drón vásárlásán. Tarantula X6-ot néztem ki magamnak. Az a kérdés, hogy később erre lehet e más motort szerelni, kompatibilis lesz e giroval, kábelezéssel, agy ez egy veszett ötlet? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Duck sidious #2941 üzenetére
Mi ebbe a kérdőjel?
Na de hogy ne is legyek off, meguntam a drón témát, már elő se veszem nem tudom mióta. Így szerintem hanyagolom is a nagyobbat, elkopott a lángja a témának nálam...
-
Minstrel
senior tag
válasz
Pikachu24 #2939 üzenetére
Motorból inkább ezt válaszd SunnySky X2212 KV980 Brushless Motor Halk, erős és már több ezer darabot eladtak belőle és nagyon sok a pozitív visszajelzés, nekem is ilyenek vannak, 1.6kg-os quad-ot vidáman visznek 3s akkuval, de bírják a 4s-t is.
Ez az imax b6 az eredeti [link]
-
B-L-A-C-K
titán
-
Akos_512
csendes tag
válasz
Teréz Atya #2936 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Akos_512 #2928 üzenetére
Az X5SC / X5SW az ujabb verziok headlessel, az utobbi wifi-n kuld elo kepet a mobilra. Ezekben 8X16 mm-es motorok vannak.
A banggood link szerint a regi 7X20 mm. Hmm, mint a regebbi Hubsan X4 motorja
En rendelnek 3 X CW + 3 X CCW meg 3 fogaskereket biztos ami boztos. Igy meg akcio is van ra es nem tojik az ember. -
pietrrr
aktív tag
válasz
Peaceliker #2931 üzenetére
Az itt lévő 3 akksi közül melyiket lehet érdemes? Van esetleg tapasztalatod?
Töltőből jó a fenti linken lévő 5 ágú?Köszi!
-
pietrrr
aktív tag
Ha csak 1 motor kezd el "gyengélkedni", akkor elég azt az egyet cserélni, vagy érdemes mind a négyet egyszerre?
Ha csak néhány cent van a különböző kapacitású akksik között, érdemes a nagyobbat venni, vagy nem bír azokkal sem többet? -
Akos_512
csendes tag
Nagyon nem értem ezeket a Syma X5 típuselnevezéseket
Szeretném megvenni a teljesen alap modellt: [link]
Távirányítót még nagy nehezen választottam hozzá: [link] (hozzá tenném van egy másik fajta ami az SC / SW hez való és nem tudom miben különbözik ettől)
Előre látóan szerettem volna venni hozzá pár csere alkatrészt.
A motornál már meg vagyok lőve mert van két fajta, az egyikhez jár a picike fogaskerék a másikhoz nem. Viszont amihez nem jár fogaskerék annak a nevében bent van hogy Old [link] fogalmam sincs hogy ez jó lehet e az általam kiválasztott copterbe.A Propelereknél van egy 5 darabos (most már eleve azt se értem hogy 5x4 rotor van e benne vagy csak simán 5 db) ami 3266 Ft , illetve van egy 4 darabos ami csak 435 forint. Fogalmam sincs hogy a másik mit tud 2800 forinttal drágábbért.
Az akksiból gonodlom mindegy hogy az SC / SW hez valót veszem e mert ránézésre ugyanakkorák. Bár az is furcsa hogy 5 darab 600mAh-s 1500 forinttal drágább mint 5db 650es
Illetve még azt szeretném kérdezni hogy gyakran kell e cserélni a fogaskerék párokat, tehát vegyek e azt is vagy nem fontos.
-
sesshou
senior tag
Nincs valakinek egy blheli-s 12A-s simon-k ESC je elfekvőben jó árat fizetek érte
elfüstölt az ujjonan érkezett és így még legalább 2 hét mire végre kitudom próbálni a quadcopteremet
-
laccy88
senior tag
meg tudja nekem valaki mondani, mérni, mekkora a dji(2212) motorjának menete, ahová a rotor/anya megy? azt tudom, hogy M6, a menetemelkedés érdekelne
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Teréz Atya #2918 üzenetére
Az egyik videón rajta voltam, és facebookon valaki megismert.
-
Akos_512
csendes tag
Na eljutottam arra a pontra hogy a H8 mini után veszek egy nagyobb (de olcsó) gépet.
Szóval az igények nem nagyok, csak néha repkednék vele egy picit. Két kiszemelt van az egyik a H8 a másik a H12. A H12 felé hajlok de nem tudom hogy jó választás lenne. Valaki segítsen dönteni -
Minstrel
senior tag
válasz
Teréz Atya #2918 üzenetére
Van egy csodás találmány aminek a segítségével ráírhatod a telefonszámodat a tetejére.
-
zsiz
őstag
-
Duck sidious
csendes tag
válasz
Teréz Atya #2913 üzenetére
Elore is koszi !!!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
#42007296 #2912 üzenetére
Hello!
Valami rovid osszefoglalot nano / micro / mini brushed motoros kopterekerol / motorokrol asszem ossze tudnek dobni. Akkukkal kapcsolatban csak az 1s-eket ismerem.
A nagyobb koptereket, nagyobb akkukat, brushless motorokat, taviranyito protokollokat, kamera + gimball kombokat valaki masnak kene elvallalni mivel nincs eleg szemelyes tapasztalatom, netes pletykakra meg nem akarok alapozni. -
törölt tag
Sziasztok!
Nem akar készíteni valaki ehhez a témához egy összefoglalót ?
Szerintem jó ötlet lenne, mégha csak az alapokat is összefoglalná valaki. Ugyis lenne itt sok ember aki sziesen segítene benne gondolom.
Mivel én csak inkább olvasgató-érdeklődő vagyok, így nekem csak a felvetés jutott, de hátha felbuzdultok rajtaIlyesmire gondolok: alapfogalmak, rövidítések, technológiák, ajánlott tipusok-alkatrészek.
Üdv.: Csipesz
-
laccy88
senior tag
miért írják az ilyen prop-okhoz oda, hogy "self tightening"?? nem csak a beépített anyások azok???
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Szerintetek ilyen 5in1 töltőt érdemes venni X5C-hez?
Valamint, ha van valakinek tapasztalata, milyen akksikat érdemes rendelni? Ugyanitt nincs túl sok különbség árban a különböző kapacitásúak között. Megéri a nagyobbakból berendelni? Azokkal mennyivel húzza tovább a madár?Köszi előre is!
-
vegyszer
addikt
Kedves fórumtárs!
Üdv ebben a klubban is...
Én vettem a coolicool akcióban Syma X5C-1 et. Épp ma volt érkezésem a mellé vett akku pakkot tesztelni.
A dolgát teszi, de a kialakítása igénytelenebb, mint a gyári akkué.
A Syma X5C gép ellenben nagyon bejött!
Az általad linkelt madár ellenben BNF verzió. Ez azt jelenti, hogy távirányító nincs benne. És a legtöbb esetben az akku, a töltő, és a kamera is hiányzik, ahogy a tartalék robotok is.
Ez inkább annak van, akinek lelépett a technikája, vagy összetörte azt.
Ehhez kell egy távirányító , és esetleg egy töltő, vagy plusz akku szettben lévő töltő is megteszi.
De a gyári 15-20$-os kamera helyett lehet, hogy én inkább egy 52$-os FVP szettben gondolkodnák el...Ha külön tételben rendeled, lassabban jön, mint az EU valamely raktárból az ebay-ről, de adó teher nem jöhet rá (10,5$ a távirányító, 23$ a gép kamera nélkül), és tán olcsóbb is kicsit.
-
DJGABI
addikt
Üdv!
szemezek a drónokkal mostanában, ez a syma x5c még pénztárcabarát is lenne, láttam volt coolicoolnál akció, gondolom ez csak ilyen egyszeri alkalom, felesleges arra számítanom hogy megint lesz. igazából a kamera annyira így első körben nem is izgat (van 808-as kulcstartókamerám, csak hát ilyen gagyi, 300p-t tud kb..) kezdőként érdemes lehet ezt vennem? [link] buy together pakkra gondolok persze
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
robotkutya #2905 üzenetére
Najo, csak az a baj h minel jobban kimaxolja az ember a keretet annal kevesebb a fun faktor es annal kevesbe van mersze belenyulni. Nalam ez PC-nel maximalisan bejott.
Valahogy nem olyan konnyu szivvel nyustolom a 70 euros Ominust mint a 13 euros H8 minit. Habar a masodik az elsohoz kepest lepkefing, megis olyan helyzeteket is bevallaok vele, amit az Ominussal nem mernek. Pl fak megkozolese full sebesseggel, ugy, hogy csak 1-2 centire fer el a kopter, stuka dive bomberes jatszasa a folyo menti susnyas felett.
Az igazsag az h talan meg egy zsir uj Inspire-t is ki tudnek kohogni, de minek? Azon izguljak, h jujj, mikor jon egy szello es mikor csapja foldhoz?
Inkabb nem. Inkabb nekilodulok a 20+ km/h szelnek mert ugy az igazi
Esha elcseszem, nem irtok ki egy fel csaladot, es nem is megy egy kisebb kocsi ara a levesbe, no. -
Peaceliker
addikt
válasz
robotkutya #2905 üzenetére
Azért sokkal jobb a 720p. Néha genyóznak, de amúgy korrekt bolt.
HK n meg nem minden van EU ban sajna. -
robotkutya
tag
válasz
Duck sidious #2899 üzenetére
Hát igen, ez mind, így ahogy mondod. Kiegészíteném azzal a problémakörrel, hogy nekem pl. nemcsak a lóvé a gond, mert ha nagyon megerőltetem magam, akkor összejön mondjuk egy Phantom 2-es legújabb GoPro-val. Csakhogy aztán hol reptetem? Mert a legtöbb helyen, ahol érdemes/érdekes lenne fotózni, ott már betiltották. Vagy nem nézik jó szemmel. És érthető okból, én sem szeretném senkinek a fejére ejteni a koptert. Szóval ez is kicsit visszatart, mit fogok kezdeni a drága kütyükkel, ha szabályosan/konfliktusmentesen akarom használni.
Más: Említettem, hogy a Banggood rossz Hubsan X4-et küldött. 0.3MP-eset a 2MP-es helyett. Jó, hát valahol tökmindegy, mert a bénább az egy tizenhárom éves mobilteló kamerájának a szintjén van, a másik csak tíz évesén, de akkor is bosszant. Közölték, hogy adnak 500Ft compensationt. Mondom WTF, a termékek közti árkülönbség több ennél, küldjétek csak szépen a koptert, amit rendeltem és kifizettem.
Összedobtam egy videót a kétféle Hubsan kamera minőségének összehasonlítására.
-
Minstrel
senior tag
válasz
robotkutya #2902 üzenetére
Azt hittem van pénzed rá, ha már 4K kamera kell, mert már csak az 100k, gopro4 pl.
-
robotkutya
tag
válasz
Peaceliker #2901 üzenetére
Köszi, néztem Hobbykinget, de amikor beklikkeltem, hogy Europe, hirtelen 0 találatot adott RTF dron kategoriaban.
-
Peaceliker
addikt
válasz
robotkutya #2897 üzenetére
Hobbyking
De 300as huf-usd árfolyamon semmi nem lesz olcsó, hiába vannak jó árak hkn.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest