Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
qqzs: nem voltam két napig, de olvastam a hozzászólásokat a racerekkel kapcsoltban, a legolcsóbb RTF szettek (értsd, távval, FPV-vel 1 db akkuval) 60.000 Ft-ba kerülnek. Ez az ALJA igazából a választéknak, még csak nem is a közepe. Mi az ALJA gépekkel repülünk, bármennyire is fáj ezt kimondani. A hibás almából válogatjuk ki a nem selejtes gyöngyszemeket, de a hegyikristály is hibásnak tűnik egy gyémánt mellett ha együtt látod őket. Néhány dolog viszonyítási alapnak:
- egy Frsky Taranis, ami egy jó távnak számít 70.000 Ft vagyis csak a táv több mint az egész RTF csomag
- mivel ezek verseny gépek, ezért itt alapvetően versenytechnikáról van szó, tehát az árakat is így kell tekinteni. Versenytechnikához képest a 60.000 nagyon kevés, jó példa erre az alábbi: egy Kingkong "versenymotor" 2500 Ft. Egy Rotorgeeks/ZMX/ és még nagyon sok, számunkra ismeretlen, de egyébként minőségi motor darabja 10.000
- a 4 motor 40.000, vagyis annyi, mint az egész ARF szett áraTudok hozni egy jó példát a hétvégi tesztekből: kipróbáltam az Gemfan 5050 tribladet, az Eachine Falcon 250-emmel, amin elvileg egy 20/30A esc van. Kétszer földhöz vágtam, valamilyen ismeretlen hiba miatt, illetve az első amiatt történt, hogy nem vártam eleget és nem bootolt be 30 mp alatt a CC3D (ami vicces, önmagában). Amikor átváltottam 4S-re, levettem a tribladet és visszaraktam a 2-es 5045-öt, nehogy baja legyen az ESC-knek, pedig PAPÍRON a triblade sem vesz fel 30A-t (Zsolesz FPV-t láttam Kiss 20/25A val repülni, tribladdel). Egy többszörös flip után megbolondult a vezérlő, nem stabilizált vissza és pörögve elrepült. Mondom ez biztos csak véletlen, gépnek semmi baja nem lett, mondom nézzük még egyszer. Repültem vele pár percet, megpróbáltam, kétszer jó volt, harmadszorra megint pörögve elszállt, be az erdőbe és felakadt egy fára. Azóta az egyik esc nem bootol, nem láttam mi a baja, de lehet szétszedni az egészet.
Simán lehet, hogy az ESC volt szar, de lehet a CC3D-nek van baja vagy ki tudja? De az én időm fog vele elmenni, hogy kitaláljam és semmilyen garancia nincs arra, hogy ez nem fog ismétlődni. Na ezt kell megfizetni, szóval egy profi gépet akarsz, az 200.000 és a versenyzőknek van 2-3 egyforma a versenyek miatt.
Na ettől (is) profik ők, hogy nem spórolgatnak a cuccokon, mint mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Cipő topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Titan Quest II
- Mazda topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest